mountblade deki tüm olayları farklı isimlerle aynı haritayla göstermiş zendarın yakılması felan büyük bir yağmacı grubunun nordelyadan gelip zendarı yağmalaması o destandada byk bir korsan grubu normadiyadan gelio : D:d
öyle bi destan mı var googlede aradım taradım çıkmadı.yazan bi site bulursan link atarmısın.bence öle bi destan yok bi warband oyuncusu warband çok tanınmıyo diye warbandın nin hikayesini az değiştirip destan diye bi siteye yazmış sende kanmışsın
edit:konu ismi saçma burası facebook diil
edit2:galba bu konuyu konu dışı bölümüne açmalıydın
bu artık normal geliyo bana.zamanla alışırsın.ilk zamanlar laf yetiştirmeye uraşırsın sonra alışırsın 1-6 yaş arası bebelerin klasik haraketlerine normal gelir
kızma reis sadece benzio dedim büyütülcek bişe yok ya bide orda normandiyadan geliolar köyü yağmalıolar bide harita orda ki nehir felan aynısııı normadndiya diyince nmb deki nordelya geldi aklıma (bilmeyen varsa katrinin yaşşadığğı nordlarında ordan yağmacılarla indiği karanlık biyermiş)ben sadece fikrimi soledim arkadaş küfretmedimki
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.