Mount&Blade Hangi Programlama Diliyle Yazıldı?

Users who are viewing this thread

[FiziK]

Recruit
Tek bir sorum olacak acaba At&Kılıç hangi programlama dilleriyle yazılmış bilen var mı?  :mrgreen: Sadece merakımdan soruyorum...

yeni koun açmamak için soruyorum bütün programlama yapımcılar tarafından mi yapıldı oyun motoru kullanıldımı ve bu oyun için yapımcilar tarafından herhangi bir oyun motoru geliştirildimi ?

Tam emin değilim ama sanki bir röportajlarında Armağan Bey kendi oyun motorlarını geliştirdiklerini söylemişti. Net hatırlamıyorum ama akside olabilir.

Önceki iletileri okumadan yanıt yazmamaya dikkat gösterelim. Bu başlıkta bir ileti aynısı daha önce yazıldığı için kaldırıldı.

aynı soruyu ingilizce forumda da sordum. Python olduğuna kanaat getirmiştim ama emin değildim. Bu arada evimde Python öğrendiğim için dikkatimi çekti. Acaba onlarca hatta yüzlerce python kütüphanesini nasıl gizlemişler hayret doğrusu. Büyük başarı. Ben de bunu merak ediyorum :grin: Konuyla ilgili Armağan Bey'e mesaj atacağım. Bu arada, Python programlama dili zaten C ve C++ ile yazılmıştır  :mrgreen: :mrgreen:

Back
Top Bottom