Mount Blade 1.011 Son mu ?

Users who are viewing this thread

asil

Banned
Arkadaşlar ne zamandır bir sonraki versiyonu bekliyorum ama hiçbir haber yok.1.011 beni sıktı bu bekleme nereye kadar sürecek lütfen bir tarih yok mu ?

şunu bir anlamadınız gitti. Multiplayer olacak. Sana bir şey demiyorum Valavaukar. Multiplayer serverle counter gibi (ancak doğ tekrar öldür mantığı ile değil) olacak. Online demeniz Knight gibi olacak anlamına gelir. O da zten oyunun kalitesini düşürür 9 10 yaşında bebeler gelir xp kasar.

Antifiriz said:
Online demeniz Knight gibi olacak anlamına gelir. O da zten oyunun kalitesini düşürür 9 10 yaşında bebeler gelir xp kasar.

Aynen öyle olur.Durduk yere sinirimizi hoplattırırlar;

-aga 10 dinar pls
-slm aga clan pls
-slm aga 10milyon dinarım var klana alır mısın?
-slm aga benim 90milyon lvl çarım var alır mısınız klana?
-(istemedikleri birşey yaptığımızda) beyleeeerrr herkes duysun!!! xxxxx'in annesii bilmem birşeymiş (çok gördüm bu muhabbeti)
-aga 10 dinar verir misin? tulga'ya ışınlanıcam (e yok artık lebron james)

vs vs türlü türlü diyaloglar olması muhtemel.

Aslında tester olarak Forum Üyelerini koycaklar.Sona kalan b.kçu başı derdim.Bide bişey daha : Warband'a çıkacak modlarda multi olur heralde
djEmRe said:
Emre Bey bir süreliğine gözlem altında :grin:
Not:Bu kişi ve olayların gerçekle ilişkisi bulunmamaktadır

Biz yaşa göre konuşmuyoruz ki zaten.Zihniyet ve beyin kapasitesi ile alakalı bir iş.Online oyunların çoğu artık pislik yuvası haline geldi.Ne ararsan var ve yaş fark etmiyor artık.Bence Multiplayer olması harika, Online olmaması ise daha bir harika olacak (en azından uzun bir süre olmamalı).

Yeniçeri said:
Online olsun 10 yasindaki bebeler gelicek diyenlerde oynamasin ok ? O bebeleri takmak zorunda degilsiniz :smile:
evet yani 10 yaşında derken o yaş gurubuna bir hakaret falan yok. Geçende bir araştırma yapılmış böyle online oyunlardan banlananların yarısından çoğu 20+ imiş :grin: yani böyle beyinsizler gelir diyoruz. Çocuk olarak değil :lol:

Back
Top Bottom