mount&blade 1.011 rise of kergit ile ilgili sorun

Users who are viewing this thread

osgiliath

Banned
arkadaşlar biliyorsunuz bu modda kergitler hariç diğer krallıklar son ittifak adı verilen bir birleşme yapıyor ben handa askerlerimi iyileştirmek için beklemeye aldım bir baktımki son ittfakla bizim kergitler barış yaptı ve tam 2 haftadır savaş açılmasını bekliyorum tık yok bunun bir çaresi varmı? :oops: :oops: yardım edin lütfen!!

Var ama nadiren... Bazı lordlar sana görev verir 2 kervan yağmala diye o zaman olur... ama çok vermiyorlar öyle görev... sen en iyisi tek başına saldır  :cool:

evet tek başına saldırıp i kale fethedersen bikaç gün içinde savaş ilan ediliyor eğer edilmezsede sen savaşına devam et hiç bi eksisi olmuyor

Hayır bu olay cok basıma geldı tek care dığer lordlardan gorev almak (ama samımı oldugunuz bır lordla) gorevlerden bırınde su "x" krallıgıyla/hanlıgıyla olan barıs benım canımı cok sıkıyor dıyor ve sende o krallıga ait 2 kervan yağmalamanı ıstıyor sız ıse denılen krallıgın kervanına tıkladıgınız da usttekı secenegı secıyorsunuz ( Sınırları ıhlal edıyorsunuz gıbı bısey yazıyor) ve 2. kervandan sonra "X ve Y" krallıgı barıs antlasmasını bozdu dıye bı uyarı alıyorsun :wink:

Konuyu Hortlattıgım İçin Özür :grin:

Foruma Göz Gezdirirken Gözüme Takıldı (Biraz Acaip Oldu Bu Laf Yav :mrgreen: ) Bende Yazayım Barı Su Konuya Dedım

Back
Top Bottom