mount&blade 1.011 için yepyeni bir hile buldum!!!

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Aragorn1789

Banned
arkadaşlar savaş sırasında ctrl+shift+F4 yaparsanız düşmanlarınızın hepsi bir anda ölüyor yani artık sürekli F4'e basmaya gerek yok bizzat kendim buldum :wink: :wink: korkakça birşey ama bazen işinize yarayabilir kendimden biliyorum  :!: :!:

Aragorn, bu hile, forumda daha önce çooooooook kereler verildi. Eğer daha fazla tepki almak istemiyorsan konuyu kilitle ve bir daha konu açmadan önce sağ üst taraftaki search bölümünü kullanarak arama yap ki forum kirlenmesin. Konuyu kilitlemek için konuya girince sol altta kilitle butonu var, ona tıkla.

bende de bir kere herkes bayılmıştı demekki böyle oluyormuş paylaşımın için sağol :S

daha oyunun ne anlamı kalıyor ki bunu kullanınca... Ztn savaşlarından başka bi senaryo yok! Zevk veren savaşlar siz de bu şkilde geçiyorsunz.... Daha niye oynuyorsnz ki :s

Evcilik falan oynayın gidin....

ya bikere bu hileyi bilmeyen yok artık hadi bunu bir kenara bırakalım koskoca konu var hileler ve küçük trickler diye onudamı göremedin

Ben ciddiyim de bu hileyi nam kazanmak için kullanıyorum dalıyorum 100 kişilik kaçaklara bu hileyle yeniyorum 34 nam 23 nam felan geliyor.

şahsen ben bilmiyodum cok saol arkadaşım paylaşımın için :grin: enazından öğrendim  :mrgreen:

artık 200-300 vs 1-50 olmuycak enazından şimdilik

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom