mount&blade 1.011 AK ELA MOD!!

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Aragorn1789

Banned
arkadaşlar mount&blade 1.011 oyununun yüzüklerin efendisi modu durduruldumu? :oops: bakın ben taa ıspartadan size sesleniyorum bu modun çıkmasını çok istiyorum lütfen konuyu gereksiz görebilirsiniz ama bir yardımcı olurmusunuz bu konu hakkında bilgi verirmisiniz :oops: :oops:

Searcy said:
Aragorn1789 said:
:D :D :D :D yaşasın  :D :D :D peki arkadaşlar sizce bu mod ne zaman çıkar?

Bilmiyoruz.Ama yazın ortalarında çıkar diye tahmin ediyorum.Mod erken çıksında kötümü olsun bu ne sabırsızlık?

Haksız sayılmaz hani mod güzel olunca ister istemez sabırsızlanıyor insan :)

Suleiman said:
yazın ortalarında çıkarsa iyi olmaz warband o zamanlarda çıkabilir çünkü

Balamir modu bi çıkarsın wardbanda da aktarır ama aktarmakta zorlanacağına eminim çünkü mdolama sistemi baya bir değişcek ozaman modlama bilenler resmen öğrendiklerini bazıları çöpe gitçek.

arkadaşlar bazı sorularım var:
1)Aragorn,legolas,gimli,faramir,boromir,gandalf gibi karakterler olacakmı?
2)oyunda gondor,rohan ve elfler ittifak yapacakmı?
3)nazgul,mumak(hani varya o kocaman filler)sauron,saruman gibi düşmanlar olacakmı
4)görevler yüzüklerin efendisinimi konu alacak?

Kardeşim Türkçe Forumu Kirletmeyip Gitsene Mod Geliştirmeye

Oguzhan said:
hadi ya :S hiç kasmasam mı öğrenmeye acaba :S

Modellemeyi Öğren Kodlama Felan Uğraşma Warband Geldiğinde Boşa Gider Çünkü Oyun Gerçekten Çok Değişecek (Krallık Kurma Evlilik vb....}

lütfen arkadaşlar o sayfada böyle bilgiler yok sorularıma cevap verirseniz sevinirim:
3)nazgul,mumak(hani varya o kocaman filler)sauron,saruman gibi düşmanlar olacakmı

GhosTR said:
Kardeşim Türkçe Forumu Kirletmeyip Gitsene Mod Geliştirmeye

Oguzhan said:
hadi ya :S hiç kasmasam mı öğrenmeye acaba :S

Modellemeyi Öğren Kodlama Felan Uğraşma Warband Geldiğinde Boşa Gider Çünkü Oyun Gerçekten Çok Değişecek (Krallık Kurma Evlilik vb....}
Oldu hacı sağol o zaman benim mod projesi de yatar :S

Aragorn1789 said:
lütfen arkadaşlar o sayfada böyle bilgiler yok sorularıma cevap verirseniz sevinirim:
,kusura bakma da orada yazmıyorsa biz nasılş bilebiliriz? bunun yerine o modun başlığına post atsan

forumda rütbe almak için herşeyi bilmek gerekirdiye bir kural yok. Rütbe sistemi attığı mesajlarla ilgili.

yahu allah aşkına söyleyin bu forum için ne yararınız var yaw azcık bir halta yarayın böyle olmaz gidin o mod için yardım edn forumda boş boş dolaşacağınıza bir halta yarayın :( :( :(

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom