Mount&Blade 0.960 mod(SORU)

Users who are viewing this thread

ErTu

Banned
arkadaslar mount&blade 0.960 a mod aradim butun turkce forumda ama bulamadim yardimci olur musunuz lutfen?????

Searcy said:
960 daki modları niye oynuyorsunki 1011 deki modlar daha güzel.Yok ben nostalji yapcam dersen o zaman başka...

Su an 1.003 versiyonundayim herhangi bir versiyonu iyice oynayinca diger bir versiyona geciyorum ben bu benim taktigimdir.

1cefrog said:
gayet ilginç bir taktik bende second age modunu bekliyorum

Bende sana katiliyorum arkadasim o modu bende merakla bekliyorum hangi versiyon olursa olsun ben mod calistirmak icin butun versiyonlari indirdim ya tabi  :mrgreen: :mrgreen: o yuzden ciksin yeter nasil olsa key bende var lisansli tek sey zamana kalmis ama sabirsizim her sabah actigimda Pc'yi hemen o modun sitesine gidiyorum ilerleme olmusmu diye  :mrgreen: .

Oguzhan said:
Warrider'ı oynadın mı? İlk versiyonu çok matrak tavsiye ederim :grin: sanırım 0.202 olarak geçiyordu
ya o ne müthiş bir versiyon.Yalnız onda 808'de felan çıkarılmış bir özellik var adamlar şehirde beklemiyorlar.Sürekli hareket halindeler. MAhallede ikide bir tur atıyolar.Özellikle borcha hapisteyken dakkada bir duvara tosluyodu ne komik anlardı onlar ya.

ridvan95 said:
Oguzhan said:
Warrider'ı oynadın mı? İlk versiyonu çok matrak tavsiye ederim :grin: sanırım 0.202 olarak geçiyordu
ya o ne müthiş bir versiyon.Yalnız onda 808'de felan çıkarılmış bir özellik var adamlar şehirde beklemiyorlar.Sürekli hareket halindeler. MAhallede ikide bir tur atıyolar.Özellikle borcha hapisteyken dakkada bir duvara tosluyodu ne komik anlardı onlar ya.

Aaa ben denemedim o modu linki varsa atsanıza!!!

eneeee :grin: niye ki. çok güzel yerdir kendisi. Neredeyse bütün eski modları denedim ben :grin:(özellikle 632yi çünkü ilk olarak onu oynamıştım :grin:)

Back
Top Bottom