Mount and Blade'teki uyuzluklar

Users who are viewing this thread

Arkadaşlar oyunda asi grubundayken beni takip eden lordların düşman grup gördüğünde ona saldırıp takibi bırakmasına aşırı derecede sinir oluyorum.. Hele hele kuşatmadayken 60 saatlik bi kuşatma yaptığımda bunun 40.saatinde fln adamların kuşatmaya bırakıp başka yerlere gitmesine illet oluyorum.. Aynı zamanda kaleye saldırdığımızda kuşatma kulesinin bi anda durmasına ve bi daha hareket etmemesine ise daha beter sinir oluyorum  :evil: 
Siz nelere sinir oluyosunuz (oyundaki sorunlardan kaynaklı) lütfen paylaşın..  :mrgreen:

( Bu konu bu sorunların ileriki versiyonlarda düzeltilmesi için yeni fikirlerin paylaşımı ve sorunların tespiti için açılmıştır.. )

böyle bir konu vardı (ama aşağıya düştü) bkz : http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,50807.0.html ama hevesini kırmak gibi olmasın
benim sinir olduğum şey kalede bir lord varken 2 kişi olsa bile teslim olmaması

ewet böyle bi konu var oyunda eksik gördükleriniz diye araştırmadan konu açma madem açtın benim en sinir olduğum şey bi krallığa wassal olduğunuzda lordun birine beni takip et deyip ondan aldığımız cewap... 

tabi lordla  ilişkin kötüyse öyle sözler söylüyo....

birde lordların asilikten ayrılma olayına ayrıca uyuz ouyorum + daha önce asiliği kabul etmeyen lordları tekrardan ikna edememeye.. heh şimdi 4 tane lordum kaldı anasını satiim nasıl şehir alcam ben :grin: adamlar en az 400 kişi ile koruyo şehiri 4 lordla nereye kadar hilesiz.. Bide kale alırkenki küçücük tahtalar yokmu o da ayrı bi olay ne önde olabiliyosunuz nede önce olunca geri kaçabiliyosunuz habire düşüp canınız gidiyor çok uyuz bir durum bunların düzeltilmesi lazım

onlygokhan said:
Arkadaşlar oyunda asi grubundayken beni takip eden lordların düşman grup gördüğünde ona saldırıp takibi bırakmasına aşırı derecede sinir oluyorum.. Hele hele kuşatmadayken 60 saatlik bi kuşatma yaptığımda bunun 40.saatinde fln adamların kuşatmaya bırakıp başka yerlere gitmesine illet oluyorum.. Aynı zamanda kaleye saldırdığımızda kuşatma kulesinin bi anda durmasına ve bi daha hareket etmemesine ise daha beter sinir oluyorum  :evil: 
Siz nelere sinir oluyosunuz (oyundaki sorunlardan kaynaklı) lütfen paylaşın..  :mrgreen:

( Bu konu bu sorunların ileriki versiyonlarda düzeltilmesi için yeni fikirlerin paylaşımı ve sorunların tespiti için açılmıştır.. )

Kuşatma kulesini sende ittirebiliyorsun.Arkasına geç üzerine yürü ilerier  :smile:

Sir Peter said:
böyle bir konu vardı (ama aşağıya düştü) bkz : http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,50807.0.html ama hevesini kırmak gibi olmasın
benim sinir olduğum şey kalede bir lord varken 2 kişi olsa bile teslim olmaması

ilk önce saldır lord ları bayılt sonra muharebeden geri çekil sonra bi daha saldır hepsi teslim oluyo :cool:

Metehannica said:
Söylendimi bilmiyorum ama tam bir köy yağmalayacakken ittifak halindeki düşmanların senin yanına gelip seni esir alması çok uyuzuma gider :smile:.

Benimde çok uyuzuma gidiyor o... Ama ben save dosyasını bir yere kopyalıyıp öyle dalıyorum köye birisi saldırırsa save den geri dönüyorum. :wink:

birde şey vardı 0808 versiyon oynamış olanlar bilir asilzade vardır tam bayıltacaksınız bir asker onu öldürür o da gıcık bir olaydı

Koskoca şehrin dev surlarına merdiven dayayıp şehri almaktan nefret ediyorum :evil:  Birde en küçük kalelere o büyük araçlarla saldırmaya gıcık oluyorum. Daha çok şey var ama eleştirmek kolay tabi. Ama bu söylediğim çok rahat şekilde düzeltilebilir bir olay :!:

Joseph_Gocer said:
Koskoca şehrin dev surlarına merdiven dayayıp şehri almaktan nefret ediyorum :evil:  Birde en küçük kalelere o büyük araçlarla saldırmaya gıcık oluyorum. Daha çok şey var ama eleştirmek kolay tabi. Ama bu söylediğim çok rahat şekilde düzeltilebilir bir olay :!:
bravo yürü be
5-10 metrelik taştan duvarı delip geçmek istiyorsun herhalde
ama sana göre cok sacma olsada

Back
Top Bottom