Mount and Blade'den soğutan oyun hataları :/

Users who are viewing this thread

Swein.

Recruit
Beyler sadece benim başıma mı geldi bilmiyorum ama bu en son versiyonda çok oyun hatasına rastladım.Mesela Veagilerin vassallarından biriyim.Veagirlere yardıma gidiyorum ancak ilişkimiz - lere düşüyor :/.Ve bir hata daha daha yeni yaşadım .. Maraşel beni çağırıyor ve sonra saldırıyor.Üstelik 5 dakika önce düşmanlara saldırmıştık beraber...İnşallah yeni versiyonda düzeltirler.

eminmisin kardeşim bende hiç öyle bir hata yok ama oyunun bir sonu olmaması bence mount&blade oyununun en büyük hatası

Köylerdeki binaların yapım sürelerini kısalttım kodla acaba ondan olabilir mi bu hatalar diye düşünüyorum :/  750 den beri oynuyorum böyle hata görmedim.İlişkimiz +5'ti hatta.

sen ya yanlış veya eksik anlatıyorsun yada script'le oynamışsın ki bunlar kimsenin başına gemeyen şeyler
birde mareşalken aldığın kale şehir ve köyleri dağıtırkaen de ilişki düşüyor

Hayır aynen bunlar oldu.Sadece köylerdeki yapım sürelerini kısaltmıştım sanırım.Birtek onla oynamıştım.

Fugi said:
evet iş script'ten kaynaklanıyor oyunu yeninden kurup yeni oyun yaparsın artık başka çaren yok
benimkinin sebebi ney biliyormusun? ben hiçbir dosyayla oynamadım. sende de aynısı oluyor mu?
özellikle turnuvalarda çok sık yaşıyorum bu problemi.

Benide yeni bir şehir eklerken giriş noktalarını ayarlamadığımdan(ayarlamasını bilmiyorum ya) insanların birbirine girmesi gıcık ediyor. Bide şu searcy nin avatarı korkutuyo. Bu ne şiddet bu celal.

yahu birde şey var görevlermi bitiyor ne oluyor bilmiyorum mesela bi lorda gidiyorum rolf'ü istiyor benden vermıyorum sonra 40 lord dolaşıyorum hepsi birilerini istiyor biri adam gibi görev vermiyor takılıyor orda acayip kıl oluyorum kendimi ağdayla aldırıyorum

dipnot: bu espri iğrençlik kavramının sınır tanımadığının bir ıspatıdır ayrıca espri tamamen bana ayittir tecil ettireceğim

atın öldüğü zaman başka bi ata tam bincekken atın koşup sana çarpması

kafasına 2-3 ok saplanmasına rağmen koşturan insanlar

şehir veya köylerdeki sivillere zarar verememek  beni sinir ediyo

Back
Top Bottom