Mount and Blade Yakında Online Oluyor!

Users who are viewing this thread

Maceracı

Regular
Evet yanlış duymadınız mount and blade'e gelecek yeni eklenti paketi sayesinde mb artık online olucak.

Kısaca belirtmek gerekirse bu eklenti paketi sayesinde kendi serverlarımızı oluşturabilicez(hamachi vb) yada resmi serverlara girişle arkadaşlarımızla online oyun oynayabiliceğiz.

Ayrıca eklenti geliştirilmiş diplomaside dahil olmak üzere birçok yenilik getiriyor.

İsterseniz Resmi Duyuruya Bakabilirsiniz.

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,56145.msg1454152.html#msg1454152

bilgi için sağol, sanırım forumdaki herkes bunu bekliyor ve bu multipalyer konusundan haberdarlar :smile:

1- Zaten biliniyordu.
2- Bir searchi kullansaydın?
3- Online olmuyor MULTIPLAYER oluyor. online knight gibidir (allah korusun öyle olmasın mb sonra gel hadi vs gel gibisinden herifler çıkıyor.) multiplayer ise call of duty gibidir girersin servere oynarsın paşalar gibi.

türkçe cevirilerinide okuma fırsatımız olur inşallah kocaman forumda türkkçe forum unutulmaz veya biz kendimiz çevirelim desem :grin:

güzel haber fakat online olayına sevinirken bir taraftanda üzülmüyor değilim. Online olunca bütün çoluk çocuk işin af edersiniz b..kunu çıkaracak inernet cafelerde orda burda. MB özelliği kalmayacak gibi geliyor bana CT gibi Kinght gibi bir oyun olacak. Ben MB hep özel hissetmişimdir o yüzden ne biliim belkide yanılıyorumdur.

online deil multiplayer 1000 kez olmuştur heralde bi kere online olsa haritada 100 lerce kişi olması lazım buda bilgisayarı çok kasar ve böyle bişi yapmazlar (başka konudada söylemiştim) hem zaten resmi duyurunun başlığı da:

"News on multiplayer for M&B, and Expansion details" yeterince açıkmı?

jpog_tr said:
güzel haber fakat online olayına sevinirken bir taraftanda üzülmüyor değilim. Online olunca bütün çoluk çocuk işin af edersiniz b..kunu çıkaracak inernet cafelerde orda burda. MB özelliği kalmayacak gibi geliyor bana CT gibi Kinght gibi bir oyun olacak. Ben MB hep özel hissetmişimdir o yüzden ne biliim belkide yanılıyorumdur.
hayır yaa online olmuyacak multiplayer olacak!

Antifiriz_khergit said:
jpog_tr said:
ben ne dedim?

djEmRe said:
Antifiriz_khergit said:
jpog_tr said:
ben ne dedim?
pardon emre başka birine alıntı yapacaktım seninkine yapmışım  :oops:

oyun online değil multiplayer oluyor, yani bir şey değişmiyor ekleniyor. sen istersen single player takıl hacı :wink:

djEmRe said:
online deil multiplayer 1000 kez olmuştur heralde bi kere online olsa haritada 100 lerce kişi olması lazım buda bilgisayarı çok kasar ve böyle bişi yapmazlar (başka konudada söylemiştim) hem zaten resmi duyurunun başlığı da:

"News on multiplayer for M&B, and Expansion details" yeterince açıkmı?

Arkadasım 100 lerce kisi grer kasar diyorsun ztn online olcaksa ana makıneden balantı salanacak ve 100 lerce kişi olmıycak sınırlı sayıda olucak
sınırı geçtiği taktirde 2. bi server olucak onu gecersede 3. bölece daha cok user olucak ama hamachi vb vb olursa oyuncu kitlesi belirlibir seviyede kalıcak ama online olursa sadice 1 tane balantı olucak hamachi olursa 100 lerce balantı secenegi olucak sence hangisi da makbul bence sadice 1 tane balanma yeri

djEmRe said:
online olmayacak boşuna heveslenme git knight, metin2 vb online oyunlar oyna

Ben Sana online olsun die bisey sölemedim ama Multiplayerle Online arasındaki farkı söledim seni bilgilendirmek icin

Sende söledim seye cvp bulamayınca Laf salatası yapıosn lütfen arkadasım sadice oyunu oyna

Dark Sword durumunu anladım :grin:

ve ben online la multi nin arasındaki farkı senden iyi bildiğime eminim ve oyunumu oynuyorumda
ve öyle server olsun diyosun server açmak kolay değil

ivit djemre laf salatasi yapiosun! :grin: çocuk söledi işti sen git sadice oynuni oyni. :grin: :grin: :grin:

@Şah-Egemen arkadaşım türkçeyi bir doğru kullanamadık haa.

@djEmRe emre sen de alınma şaka.