Mount and Blade Warband Fare İmleci Oyunda Arada Gidip Geliyor | Mouse Cursor Blinking and Go and Come Back

Users who are viewing this thread

Merhaba, 2 ay önce mount and blade warbandi satın aldım. Bir süre sonra sıkılıp iade ettim. Ardından tekrar almayı düşündüm ve satın aldım. Oyunu yükledim ve açtım. Oyunu açar açmaz INI Dosyası Yükleniyor kısmında mouse gidip gelmeye başladı. Ben hareket ettirdiğimde gidiyor durdurduğumda mouseye bir şey olmuyor. Sadece hareket ettirdiğimde mouse yok oluyor ve açıkçası mount and blade gibi bir oyunda bayıyor. 3 kere silip yüklememe rağmen sorunum düzelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hello, 2 months ago I bought mount and blade warband. After a while, I got bored and returned. Then I thought of buying it again and bought it. I loaded the game and opened it. As soon as I opened the game, the mouse started to go back and forth in the Loading INI File section. When I move it, it goes away, when I stop it, nothing happens to the mouse. The mouse just disappears when I move it and frankly it fades in a game like mount and blade. Although I deleted and installed it 3 times, my problem did not resolve. I would be glad if you help.
 
Bu 2 ay sürecinde windows 10 sürümünü düşürdüm. Windows 10 Pro'dan Windows 10 1809 sürümüne indirdim.



I downgraded the windows 10 version in this 2 month period. I downloaded from Windows 10 Pro to Windows 10 version 1809.
 
Yükleme ekranı hiç değişmiyor mu? Belgelerim klasöründeki ve ProgramData gizli klasöründeki Warband klasörlerini silip tekrar girmeyi dener misiniz?
Oyuna giriyor ve oynayabiliyorum ama oyunun ana amacı mouse ile gezinmek olduğu için böyle oynayamıyorum veya bir çapulcu ekibi kestim örneğin itemlerini alacağım mouse hareket edince gittiği için adamları düzgün lootlayamıyorum. Dediğinizi yaptım olmazsa videoya çeker sorunumu detaylıca atarım.
 
İşletim sisteminiz nedir? Farenizin modeli nedir? DPI ayarı değiştirdiğiniz oldu mu fare için? Bir de Windows ayarları altında font ve icon ayarları varsayılan dışına mı ayarlı acaba?
 
İşletim sisteminiz nedir? Farenizin modeli nedir? DPI ayarı değiştirdiğiniz oldu mu fare için? Bir de Windows ayarları altında font ve icon ayarları varsayılan dışına mı ayarlı acaba?
İlk olarak işletim sistemi windows 10 normalin 1809 versiyonu. Faremin modeli Logıtech g203 lightsyncdir. DPI ayarı sadece mousenin üzerindeki tıktan değiştirdim onun dışında logitech g hubu hiç yüklemedim. Son dediğinizi tam olarak anlamadım
 
Oyunu pencereli modda başlatmayı deneyebilir misiniz? İster launcher'da ayarlardan isterseniz de oyunu açtıktan sonra ALT+ENTER'a basarak oyunu pencereli moda alabilirsiniz. Pencereli modda da sorun devam ediyor mu?
 
...\steamapps\common\MountBlade Warband\Textures klasörü altındaki "cursor.dds" isimli dosyayı silip oyun dosyalarını doğrulamayı deneyebilir misiniz Steam üzerinden?
 
Back
Top Bottom