Mount and Blade native klanı MEQ(ManyağımsıEşyaQlar)

Mount and Blade klanımıza katılmak ister misin ?

• Evet

Votes: 7 13.7%
  • Belki

Votes: 1 2.0%
  • Hayır

Votes: 1 2.0%
  • Asla

Votes: 2 3.9%
  • Nah görürsün beni klanında

Votes: 36 70.6%
  • Sie böle iğrenç bi klan sayfası olmaz (ben de biliyorum lütfen buna tıklayın)

Votes: 4 7.8%

• Total voters
    51

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

CAMOKAY

Recruit
Merhaba klanın ismi MEQ ve klanımıza katılmak istersen Steamden (45th)(MEQ)Camokay ekleyebilirsin.  :wink:
Avar_devleti.png
                          Üyeler=MEQ_Bora MEQ_ygzcnk MEQ_Orion MEQ_Hero ve daha fazlası.

Ne guzel konu. Logoyu da paintte mi cizdin? Bir de daha iki gun once filan tape'leri dusen sendin sanki su millete kufredip duran? Neyse. Asil onemli olan:
Miraak said:
Anlamıyorum böyle konular açmak çok mu komik? Çoluk çocuğun eline düştü şu güzelim oyun..

Öff abi bu ne ya. Deneyimsiz çocuk coluksunuz adam gibi geliştirin kendinizi önce bir klana girin öğrenin anlayın aradan zaman geçsin öyle klan kurun ne hemen oyunu satın alan pat diye klan kuruyor.

Coruscant said:
Öff abi bu ne ya. Deneyimsiz çocuk coluksunuz adam gibi geliştirin kendinizi önce bir klana girin öğrenin anlayın aradan zaman geçsin öyle klan kurun ne hemen oyunu satın alan pat diye klan kuruyor.
+1

Ek olarak ;

Klanda adı BlackHero mudur nedir öyle biri var hayatımda çok ufak oynayan çocuk gördüm ama bu kadar "Sıfır Zeka" lı bir çocuk görmedim... Oyun ilk çıktığı zaman ki gibi kalsaydı ne güzel olurdu be...

Açan açsın. Siz de hiçbir mesaj atmayın, tepki göstermeyin. Tepki gösterdikçe, mesaj attıkça bir anlamı olmayan gereksiz konular yukarı çıkıyor. Siz tepki göstermediğiniz takdirde komik olmadığının farkına varıp bu tür gereksiz faaliyetlere son verecektir.

Sizden daha fazla ileti atmamanızı rica ediyorum. Moderatörler de şu tarz saçma konulara bakıp kilitlese hoş olacak gerçekten.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom