Mound Blade Versiyonları ve Türkçe Yamaları

Users who are viewing this thread

KING AJAX

Recruit
Merhaba arkadaşlar

Ben şuan Mound Blade 0.903 versiyonunu kullanıyorum.

Şimdi birçoğunuz diyicekki warband çıktı diyiceksiniz.Arkadaşlar bilgisayarım malesef kaldırmıyor bende sistemim yettiği kadar oynuyabilirim.

Eğer aranızda yardımcı olabilicek arkadaşlar var ise bu konuda bana yardımcı olmalarını istiyorum.Min sistem ekran kartı 32mb isteme koşulu ile acaba mound bladenin hangi versiyonunu kullanmalıyım ve varsa türkçe yamalar ve hoş durabilicek modlar...

Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler..

Yanlış bilgiye sahipsin.

M&B:W 1.131in grafik ayarları ve oyun motoru daha az kasıyor.

M&B Türkçe yaması na kadar düzgün yapılırsa yapılsın bir süre sonra sapıtıyo malesef (Warband'da öyle  :cry: )
bide Türkeç destekli mod sayısı yok denecek kadar az
dolayısıyla kafana göre takıl (ama illa bişeyler istiyosan Fire Arrow, Expanded Gameplay III, Starwars Conquest ve Magic World Vanilla M&B yi baya değiştirebilen modlar (ki Expanded Gameplay III ve Starwars Conquest tanınmayacak hale getiriyo oyunu :grin:)

32 mb ekran kartı? Hmm.. Benim eski pc'ye benziyor. Önce Mount Blade'in son sürümü olan 1011 versiyonunu dene. Eğer pc'in kaldırmıyor ise, 0.808 in. O da olmadı dersen, 0.707 dene. O da olmaz ise (benim eski pc kaldırmıyordu 0.707'nin altını (:  )  daha alt sürümleri deneyebilirsin. Ama bayat gelebilir. Her sürümünde belli tadı var onuda söyliyeyim. Modlarıda aratarak bulabilirsin. Türkçe mod istiyorum diye olaya bakma. Sadece bazı 1011 modlarında türkçe var, o kadar.

Ben kendi çapımda 3-4 tane moda Türkçe yama yapmıştım...
Beni oldukça zorlamıştı...
Özellikle v1.011 için olan Mod lar üzerine çalışmıştım...
Tabi ki yaynlanan Tr Yama 2.0 kullanarak yaptım...
Oldukça ilginç olmuştu...
Güzel uğraştı benim için.

Ben daha öncesinden 1.011 denemiştim.Bilgisayarım kaldırmamıştı.Bende dedimki bu versiyonu kaldırmıyorsa diğer versiyonları hiç kaldırmaz.Ama Ubsilon Xefor Cioss'a teşekkür ederim.Min ayarlarda gayet güzel oynuyorum.Şunu itiraf etmeliyimki İnternet cafede çift çekirdek işlemci bellek 2gb ekran kartı 512 mb olmasına rağmen warband max sistemle çalıştırmaya kalkıştığımda kastı :smile:)

Ve benim sistemle arasında uçurumlar olmasına rağmen oyunda tek fark biraz ışık iyi bir gölge ve çizim detayları daha iyi olması

O yun hakkında yorumlarıma değinmek gerekirse evet bu oyunun türkçesi çok sapkın :smile:

Oyun bi yerden sonra türkçe konuşmayı unutuyo ve ağzından ingilizce kelimeler dökülüyor.

%100 türkçe demeye 1000 şahit ister doğrusu ve açıkçası senaryoyu daha güçlü beklerdim.

Oyunun 4 temel unsurlarından biri olan senaryoya pek ilgi alaka gösterilmemiş.Oynanabilirlik gerçekten güzel.Oynanış tarzını kendin seçebiliyorsun.Grafik eskisinden çok daha iyi.ses çok iyi diyemem ama kötüde olmamış.Lakin oyun senaryosu zayıf geldi bana.Sizin için nasıl ben bilemem ama bi oyunu oyun yapan bana göre o oyunun senaryosudur...

Oyun senaryoyu başta iyi tutmuş.Güzel devam edicek diye beklerken eski ilgi ve alakayı kesmiş...

Konuya geç cevap verdiğim için özür dilerim.Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Konu kilitlenebilr...

İyi forumlar...

KING AJAX said:
.....
Oyunun 4 temel unsurlarından biri olan senaryoya pek ilgi alaka gösterilmemiş. .... Lakin oyun senaryosu zayıf geldi bana. ...

Konu kilitlenebilr...

Oyunun senaryosunun bu kadar açık bırakılmış olması aslında biraz da deneysel bir oyun olmasına neden oluyo
sonuç olarak senaryoyu sen kafana göre oluşturuyosun ve sonsuz sayıda oyun sonu çıkıyo ortaya ki bu tür oyunlar dünyanın en çok sevilen oyunlar grubunda gelir(ilk versiyonda(0.202) falan senaryo var ama emin ol senaryosuz hali daha zevkli Mount&Blade'in)

son olarak: konuyu sen açtığın için sen kilitleyebilrisin admin veya moderatör aramana gerek yok

Back
Top Bottom