Mortal Kombat- Komplete Edition Platformu

Users who are viewing this thread

whitetree

Sergeant Knight at Arms
Evet beyler sanırım bunun konusu yoktu.Ben açayım dedim.Eminim hepinizin sevdiği bir seridir.Oyun hakkında her şeyi burada konuşabiliriz.Benim görüşüm oyun gayet çok güzel.Freddy falan var.Sanırım devamı da gelebilecek gibi dedikodu okumuştum bir yerde.Sizin fikirleriniz nedir oyun hakkında..Yalnız oyunda fazla kan var.Kesip biçmeler derken her taraf kan oluyor :grin: Kanlı oyun sevenler için ideal bir seçimdir :grin:
Bir kaç görüntü:
 
Oyun iyi güzelde o ultimate mortal kombatın verdiği hazzı hiçbiri veremiyor bende.Ondan sonra çok bozdular buda ona keza yaramaz olmuş bana göre.Oyna bitirince sil hesabı.
 
Bende oyunu bugün steam den aldım.Oyunda temel hareketleri öğrendim ama yeteneklerimi kullanamıyorum.Mesela scorpionda kancayı nasıl atıyoruz?
 
Voyant said:
Bende oyunu bugün steam den aldım.Oyunda temel hareketleri öğrendim ama yeteneklerimi kullanamıyorum.Mesela scorpionda kancayı nasıl atıyoruz?
Dövüş sırasında oyunu durdurup Move List e gir ve enter a bas tüm özel vuruşların ve fatalitylerin tuşları yazıyor. Sende tuş ayarları nasıl bilmiyorum ama ben hiç değiştirmedim A-A-D ye basınca atıyordu kancayı.(Eğer sağ taraftaysan D-D-A oluyor, iki geri bir ileri şeklinde yani.)
 
Yazın son günlerinde Steam'den almıştım oyunu, playstationda gayet severek oynadığım bir oyun zaten evde de oynamak için bilgisayara almıştım. Bu arada online oynamak isteyen falan olursa oynayabiliriz müsait olduğumda.
 
Redstone Knight said:
Oyuna sahibim fakat slow motion gibi ilerlediğinden silmek zorunda kaldım.
Onun çözümü vardı internette. Şu sitedekini yapınca düzeliyor.
http://www.techlivewire.com/2479/fix-mortal-kombat-komplete-edition-slow-speed.html
 
Back
Top Bottom