Hasan paşa
Banned
Yeni Moda başlıyoruz...
En kısa zamanda çıkacak
Yorumlarınız için teşekkür ederim
En kısa zamanda çıkacak
Yorumlarınız için teşekkür ederim
Teşekkürler.Modu Biraz daha geliştircemThehealer said:Başarılar...
Böyle demeyin arkadaşlar , adamlar emek veriyor. Mod çıkarmaya çalışıyor. Başarılar , sonuna kadar destekliyorum.Valar Dohaeris said:WFAS'daki don değil mi o?
Bence çok amatörce sadece silah eklemişsin Native'e bence yolun başındayken bırak.
O zaman oynama kardeş , zorlayan yok.Invelya said:Başarılar deimyoruğm cünkü bog gibi olacag.
İstemessen oynama seni zorlayan yok !Invelya said:Başarılar deimyoruğm cünkü bog gibi olacag.
Çok teşekkür ederim.Böyle yorumlar beni çok iyi motive ettiKimmer said:Ben kesinlikle indireceğim. bekliyorum.
Aşiret derken biraz daha detaylı anlatırmısınThehealer said:Mesela Köylerde beyler,aşiret v.b gibi şeylerde olsun.
Kardeşim çok gerekli.Sarranid Bayraklarını editlemen lazım.Rodok bayraklarınıda haçlı yapman gerekiyor.Benle iletişime geçKimmer said:İstersen banner vb. yapabilirim.
Kusura bakma ani bir değişiklik oldu. Bazı arkadaşlar için apk bir oyun kodlayacağım. Seninkileride yapabilirim ama çok kalite olmayabilir.Hasan paşa said:Kardeşim çok gerekli.Sarranid Bayraklarını editlemen lazım.Rodok bayraklarınıda haçlı yapman gerekiyor.Benle iletişime geçKimmer said:İstersen banner vb. yapabilirim.
Önemli değil.Bannerları hallederim.Kimmer said:Kusura bakma ani bir değişiklik oldu. Bazı arkadaşlar için apk bir oyun kodlayacağım. Seninkileride yapabilirim ama çok kalite olmayabilir.Hasan paşa said:Kardeşim çok gerekli.Sarranid Bayraklarını editlemen lazım.Rodok bayraklarınıda haçlı yapman gerekiyor.Benle iletişime geçKimmer said:İstersen banner vb. yapabilirim.