Module System Yardım (Çözüldü)

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Oyuna obje eklemek istiyorum ve herşeyi doğru yapıyorum fakat build system di galiba son aşamada şöyle bir hata alıyorum

''python' iç ya da dış komut, çalıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor.

C:\Users\Cooler Master\Desktop\Module_system 1.158\x.pyc Bulunamadı'

hata bu şekilde yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Not: Oyun sürümü Warband 1.158 , Modul System sürümü de 1.158 , Python sürümü ise 2.7.6 64 bit , İşletim sistemi Windows Ultimate 64 bit

Şahsen ben bu python sürümünü kullanıyorum
https://www.python.org/download/releases/2.7.2
vede bilgisayarındaki "Path" bölümünü doğru yaptığından emin misin ?

Black Dead said:
Şahsen ben bu python sürümünü kullanıyorum
https://www.python.org/download/releases/2.7.2
vede bilgisayarındaki "Path" bölümünü doğru yaptığından emin misin ?

Path bölümünden kastını pek anlamadım ama ben direkt masaüstüne module system 1.158 i attım orada çalıştırıyorum ve Warbandide  C > Program Files(x86) > M&B Warband 1.158 klasörünün içine kurdum.Acaba yapılması gereken bir şey vardı da ben mi yapmadım ?

1)Python 2.7'yi kurun.
2)Path bölümüne pythonun kurulu olduğu dizini yazın.
3)Module Systemi istediğiniz bir yere kurun.(tavsiyem modules'in içi.)
4)Module System ile Warbandınızın sürümünü aynı yapın (1.158 ise 1.158'i kuracaksın.)
5)Module Systemin içersindeki module.info.py dosyasına girip "Export_dir:" bölümüne warbandınızın kurulu olduğu dizini yazacaksın. başında "#" işaret olana dokunma.
Sorun olabilecek ;
1)Modunuzun ismi Türkçe karakter içermemeli.Yani Module System anadan doğma Türkçe bilmiyor.

Başka hatırladığım sorun olursa yazarım module system hataları konusu vardı aslında...

Black Dead said:
1)Python 2.7'yi kurun.
2)Path bölümüne pythonun kurulu olduğu dizini yazın.
3)Module Systemi istediğiniz bir yere kurun.(tavsiyem modules'in içi.)
4)Module System ile Warbandınızın sürümünü aynı yapın (1.158 ise 1.158'i kuracaksın.)
5)Module Systemin içersindeki module.info.py dosyasına girip "Export_dir:" bölümüne warbandınızın kurulu olduğu dizini yazacaksın. başında "#" işaret olana dokunma.
Sorun olabilecek ;
1)Modunuzun ismi Türkçe karakter içermemeli.Yani Module System anadan doğma Türkçe bilmiyor.

Başka hatırladığım sorun olursa yazarım module system hataları konusu vardı aslında...

Peki çok sağol. Bunların yapılması gerektriğini bilmiyordum.  :roll:

Yanlışın varsa veya yapmadığın varsa bakarsın diye yazdım amacım yardım etmekti. :roll:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom