Module Hata!!!

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

cixmert

Banned
Modul sistemde hata ne yapıcam ??? pyton 3.0.1 windows installer i kurdum fakat hala bu hatayı alıyorum işte Resim:

NE YAPICAM ???????* LÜTFEN YARDIM EDİN ÇILDIRICAM!!! ORTAM DEGİŞKENLERİNDE PYTON YOK :S

ORTAM DEGİŞKENLERİ BÖĞLE

edit:O KONUDAN HİÇ BİŞİ anlamadım :S cok karısık acıklarmısın??

dersleri okumadın değil mi :S
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,11905.msg200411.html#msg200411
[quote author=Karka]Eger Windows XP kullaniyorsaniz, i$lem biraz daha degi$ik: Bilgisayarim (My Computer) uzerine sag tiklayin, Ozellikler (Properties)'i secin, Geli$mi$ (Advanced) tabina gectikten sonra da Ortam Degi$kenleri (Environmental Variables) butonuna tiklayip; Path degi$kenine python dizininizi ekleyin (Ornegin, ";C:\Python24").[/quote]

PATH E Ekledim resimdeki gibi :S Resimde yok ama simdi path ın basına aynısını ekledim... üste baska yeni bşi acmadım ama acmam gerekiyorsa acıklamasına ne yazıcam sende ne yazıyor python kac kullanıorsun ? bana sendekileri gönderirmisiN??

1z3tchd.jpg
orada tam olarak
Code:
C:\Python26\.;%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;
yazıyor bende

cixmert said:
PATH E Ekledim resimdeki gibi :S Resimde yok ama simdi path ın basına aynısını ekledim... üste baska yeni bşi acmadım ama acmam gerekiyorsa acıklamasına ne yazıcam sende ne yazıyor python kac kullanıorsun ? bana sendekileri gönderirmisiN??
Bende sadece C\python26 yazıyor.
sürüm 2.6

bende 3.0.1 var ne olarak yazıcam ve hala düzelmedi sendeki gibi yazdım 2.6.2 yı yüklücem seninki o demi

OLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEYYYYYY HARİKASINIZ OLDUUUU SONUNDAAA OLDUUUU KAFAYI YİCEKDİM COK SAGOL KARALORD VE OGUZHANNN COK SAGOLUN :smile:

dosyalara tıklayınca kapanıyor hmn ama build moduleler initallezing diyor dierleri nasıl  yada neden kapanıuyor?

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom