Modcular toplansın

Users who are viewing this thread

cana_kan

Banned
Evet arkadaşlar şöyle moddan az çok anlayan herkez bi mod üzerinde çalışcak güzel olmaz mı
bi firma gibi çalışcaz bir mod üzerinde
şöyle forumda kaç kişi varsa mod dan anlayan herkez katılsa bu moda ve hep beraber bi mod
yapsak düşünsenize 40-50 kişi bir mod için çalışıyo güzel bir mod olmaz mı?

Türklerin modun babası olması istiyosanız cevap bekliyorum?

size diğorum ki 3-4 kişi süper bi mod yapabiliyosa mod dan anlayan 2-3 kişi demiyorum herkez
10-20 de değil 30-40 kişi bi mod üzerinde çalışcak yorumlarınızı bekliyorum?

1.milletin işi gücü yok bunlamı uğraşacak.

2.zaten mod geliştirmede adını duyurmuş insanların çoğu kendı modunda uğraşıyor.

3.katılmıyorum :grin:

bize oynayacak iyi bir mod çıkabilir tabi eğer bitebilirse çünkü o kadar ii modcu arasında tartışma çıkabilir proje de suya düşer
ama biterse çok süper olur süper silahlar,zırhlar,çok faklı kodla yapılmş çok değişik bir mod

Gerçekleşse müthiş bi şey çıkardı ortaya ama hayal gibi gözükküyo ama bu öneriyi forumun ileri gelen isimlerinden biri yapsa belki diğer ustalar kabul edebilir.

osp  burada hayata geçmez ama modcular kendi aralarında arşiv yapabilirler :wink: burada niye olmaz dersen; buradaki osp leri bile nasıl eklenecek, bana ekleyip gönderir misiniz şeklinde mod çıkartma çabaları başlayacaktır; gerçi bize de bakıp bakıp gülecek şey çıkar :grin:

kus gribi said:
osp  burada hayata geçmez ama modcular kendi aralarında arşiv yapabilirler :wink: burada niye olmaz dersen; buradaki osp leri bile nasıl eklenecek, bana ekleyip gönderir misiniz şeklinde mod çıkartma çabaları başlayacaktır; gerçi bize de bakıp bakıp gülecek şey çıkar :grin:

abi iyi güzel söylemişsin de modlama işinden hiç çakmayanlar(örn. ben) ne yapsın küçük emrah gibi bi' köşede oturup ağlayalım mı yani :grin:

Bu dediğin çok karmaşık bir iş 40-50 kişi çalışsa bile kodlama ve item ekleme yapacak olan kişi bir tek kişi olmak zorunda yoksa karmaşaya sebep olur,bu da kodlama yapan kişinin anası ağlar demek oluyor.O kadar kişinin yapmış olduklarını veya fikirlerini oyuna aktarmak adama ölüm gibi gelir.

ExorcisT said:
kus gribi said:

abi iyi güzel söylemişsin de modlama işinden hiç çakmayanlar(örn. ben) ne yapsın küçük emrah gibi bi' köşede oturup ağlayalım mı yani :grin:

ehe :grin: ben de anlamıyorum ki; ama senin benim gibi adamlar, bir şekilde yolunu bulup kapağı bir modcunun yanına atabilirler, modlamaya bir ucundan başladıktan sonra devamını getirebilirler; öbürleri ancak bu mod öldü bu mod şöyle bu mod böyle diyerek ortada dolanırlar, ya da dark sword, kitapa gibi olurlar :grin:

not: yukarıdaki kişilerle şahsi hiçbir problemim olmasa da kişilerin her şeyi ortadadır , isteyen araştırır bulur :mrgreen:

kus gribi said:
ExorcisT said:
kus gribi said:

ehe :grin: ben de anlamıyorum ki; ama senin benim gibi adamlar, bir şekilde yolunu bulup kapağı bir modcunun yanına atabilirler, modlamaya bir ucundan başladıktan sonra devamını getirebilirler; öbürleri ancak bu mod öldü bu mod şöyle bu mod böyle diyerek ortada dolanırlar, ya da dark sword, kitapa gibi olurlar :grin:

not: yukarıdaki kişilerle şahsi hiçbir problemim olmasa da kişilerin her şeyi ortadadır , isteyen araştırır bulur :mrgreen:

smileyler arasına kesinlikle alkış smiley eklenmeli  :mrgreen:

kus gribi said:
ExorcisT said:
kus gribi said:

dediklerin kesinlikle doğru ama gene de OSP gibi bir şey olabilir diye düşünüyorum mesela ben item falan yapabiliyorum biraz da olsa kaplama da biliyorum ama bir tanesini bitirmek bazen günlerce sürüyor yani mod için itemler yapamayacak kadar o yüzden herkes yapabildiği kadar yapıp ekleyebilir bilmem anlatabildim mi? :roll: belki böylece "kitaba" gibileri de gaza gelip bir şeyler öğrenmeye çalışır :grin:

şu modçular modlarını bitirsin warbandın modül sistemi çıkar çıkmaz ayartın adamları iyi bir kontratla iş tamamdır. Ben kodalamada ve in game edddiyitte yardım edebilirim :grin:

birlikten kuvvet doğar demek istemiş.

buna zıt düşen saçma yorumlarınızı kendinize saklayın.

bkz.
Antifiriz said:
emredersin.
[HoLy] said:
1.milletin işi gücü yok bunlamı uğraşacak.

2.zaten mod geliştirmede adını duyurmuş insanların çoğu kendı modunda uğraşıyor.

3.katılmıyorum :grin:

zıt kısmına diyeceğim yok ama saçma ne alaka? eleştiri nihayetinde, birinin yapması lazım. Tabi yapanlar genelde 'mal' ya da 'agresif' ilan ediliyorlar ama toplum için kendini feda işte...

bu postu saymayıp 10 post yukarıdan okuyun(okumamış olanlar)

andrew said:
birlikten kuvvet doğar demek istemiş.

buna zıt düşen saçma yorumlarınızı kendinize saklayın.

1.si; bir söz vardı medieval 2 de geçiyordu tam hatırlamıyorum ama şuna benziyordu; işe yaramayan bin adamım olacağına, işe yarayan 10 adamım olsun

2.si; bir fikrin gelişebilmesi için ona zıt düşenlerin de kuvvetli olması gerekir, eğer fikir yeterince iyiyse zaten zıtlaşanlara karşı çıkabilecek; kötüyse ölecek ve hiçbir yere ulaşamayacaktır.

yusuf2008 said:
şu modçular modlarını bitirsin warbandın modül sistemi çıkar çıkmaz ayartın adamları iyi bir kontratla iş tamamdır. Ben kodalamada ve in game edddiyitte yardım edebilirim :grin:

oldu... başka arzun? ne diyeceksiniz adamlara biz moda isim bulalım siz modeller kaplamalar kodlar ve ingame edit i halledin sonra forumun modu olsun mu?

bu yolda başarılar size...

Back
Top Bottom