modaamisen alkeet

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
sori että olen pistänyt jo kolme topiccia mutta eihän muutenkaan kukaan käy :smile:. Elikkä aloitan foorumin jossa opetan modaamisen alkeita eli vastaan kysymyksiin ja niin edes päin tietämykseni mukaan.

Ensimmäinen askel on avata mount & blade/warband/wse pistää windowed mode ja edit mode jotka varmasti löydät ilman toturialia, [menet multiplayeriin (>myöhemmin tapahtuvaa)] tai teet kopion jostain scene/sco filestä mount & blade/wb/wse (jotka ovat varsinaisessa kansiossa/scenes tai jos ei löydy nii tsiikaa sco loppusia) : voit hakea valikon haullakin, ja teet kansion työpöydällesi minne kopioit joita kuita tai vaikka kaikki sco. Filet ja jos aiot modata multi playeriä niin kopsaa filet joidenka nimet alkavat sanalla multi.

Eli muistini mukaan mount & blade originaalissa ei ole multiplayerii joten kopioit kaikki, ja *(warbandissä) kun nyt avaat multiplayerin, jos avaat multiplayerin niin älä ota yhtään bottia mukaan ja muista mennä host gameen, ja kun olet jossain mapissa paina ctrl+E nii pitäisi ponnahtaa sivulle palkki. eteenpäin pärjäät omillasi ja jos et nii lähetä reply.*(original/vanilla) Kun nyt olet originaalissa,mount&bladessa niin mene johonkin kaupunkiin tai kylään paina ctrl+E ja ala editoida.

Olen juuri kertonut kuinka tehdä omia scenejä ja tämä on ensimmäinen askel modaamiseen. lisätietoja mitä teet tallennetuille fileille tulee seuraavassa postissa. Aloitin tämän topicin siksi että uskon että on monia joilla on salaisia taitoja näissä hommissa :smile: mutta odottelen vastauksia ja silleen.

Kannatta hommata jos on vain normi mount&blade niin warband ainakin vaikkei olisikaan serial keytä nii asiat ovat paljon monimutkaisempia ja helpompia modata :smile:. Saanen vielä lopuksi sanoa että ebayssä olisi euroiksi käännettynä 12-13 euroa kaikki pelit yhdellä levyllä (paitsi napoleonic) joten jos peli on tarpeeksi kihelmöivä niin mene ja osta. Tai jos olet steamin käyttäjä niin ei pitäisi sielläkään olla tuon warbandin kallis.

JA MUISTAKAA LÄHETTÄ JOKU VIESTI MERKIKSI SIITÄ ETTÄ ON SELKEÄSTI INFORMOITU!!!ujot
 

Jhessail

Panzervixen
Grandmaster Knight
Tämä on täysin tarpeeton ketju ja lisäksi kirjoitat yhtä paskaa suomen kieltä kuin 12-vuotias ranta-ruåtsalainen. Menee lukkoon nyt. Voit tehdä uuden ketjun sitten kun osaat kirjoittaa äidinkieltäsi virheettömästi JA kun viestisi on oikeasti hyödyllinen.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom