byeozan2 Recruit Old Guard Jun 14, 2009 #1 Ben mod yaratmak istiyorum ama hangi programları kullanmam gerektiğini bilmiyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz!!
Ben mod yaratmak istiyorum ama hangi programları kullanmam gerektiğini bilmiyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz!!
andrew Banned Old Guard Jun 14, 2009 #3 bu konuyu incele http://forums.taleworlds.com/index.php/board,77.0.html açtığın konuyu da kilitle
ridvan95 Banned Jun 14, 2009 #4 sana şimdi gerekli programları anlatırdım ama çok uzun sürer sen en iyisi yukarıdaki search kardeşe sor
sana şimdi gerekli programları anlatırdım ama çok uzun sürer sen en iyisi yukarıdaki search kardeşe sor
Kleidophoros Marquis Honour Guard Old Guard Jun 15, 2009 #7 SEARCH BAAAAAAS SEARCH BASMAAAAAAAA PATLAAAAAAR PATLAAAAAAAAAAAR KİLİTLEEEEE KİLİTLEEEEEEEE KİLİTLEEEEEEEEEEEEEE KİLİTLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE kİLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİT
SEARCH BAAAAAAS SEARCH BASMAAAAAAAA PATLAAAAAAR PATLAAAAAAAAAAAR KİLİTLEEEEE KİLİTLEEEEEEEE KİLİTLEEEEEEEEEEEEEE KİLİTLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE kİLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİT