HuseyinNihalATSIZ
Regular

konuyu okuyan arkadaşlar Öncelikle Selamun aleykum ve hoşgeldiniz.
Meslegım geregı fotosop um. vs ılerı derecede. oyun ıcınde mod ları ıncelıyordum fakat gözüme pek çarpan olmadı yapılanıda beyenmedım dıyebılırım kımse kırılmasın.
ufak tefek modulleme yazılım ıslerınden çakan arkadaşlar bana ulasırsa bır mod yapalım ıstıyorum
yonetıcı arkadaslar kusura bakmasın eger konu yanlıs yerde ise lütfen doğru yere taşısın sımdıden teşekkürler.
unutmadan yaşım 26 ısmım berk. guzel bır mod yapalım Tarihi bilgim felan ıyıdır 2 sene tarih okudum
)) neyse dusuncem yenı bırlık buyuk harıta bır kac Mıllet ( Türkler ) kavimler kale inşasi şehir inşası yanındakı arkadaslarını fazlalastırma vs vs. bunlar fazla bişi deyil yani :p
)))) gerçekcılıgınden cıkmadan hıc bır sekılde ateşli silahin s si olmadan bil mod. of of dıyorum tum fotosop ıslerı bana ait
))))))) umarım ılgılenen arkadaşlar olacaktır. yaş olarak büyük ve olgun kişi olur ıse sevınırım bır gurup arkadas takıldık kaldık bu oyuna ama doyurmuyor eksık kaldık knight ın ustune ıyı gıdıyo
))
Meslegım geregı fotosop um. vs ılerı derecede. oyun ıcınde mod ları ıncelıyordum fakat gözüme pek çarpan olmadı yapılanıda beyenmedım dıyebılırım kımse kırılmasın.
ufak tefek modulleme yazılım ıslerınden çakan arkadaşlar bana ulasırsa bır mod yapalım ıstıyorum
yonetıcı arkadaslar kusura bakmasın eger konu yanlıs yerde ise lütfen doğru yere taşısın sımdıden teşekkürler.
unutmadan yaşım 26 ısmım berk. guzel bır mod yapalım Tarihi bilgim felan ıyıdır 2 sene tarih okudum