Users who are viewing this thread

AlbertGaming

Recruit
Salut!

Numele meu este Albert, am 19 ani(aproape 20) si am nevoie de ajutorul vostru!
Am cautat multe moduri pentru Warband in care sa avem si noi Romanii un colt de rai, dar din pacate nu am gasit... Acum, in sfarsit a aparut Bannerlord si ma simt la fel... ceva lipseste... Eu nu stiu sa modez, nu stiu sa fac texturi, nu stiu nici macar sa programez, si de asta apelez la cei care se pricep. As dori sa creez o echipa in stare de a crea ceva de care sa fim mandrii. As avea nevoie de 6-7 oameni care stiu ce fac si lucreaza bine in echipa. As dori sa creem un mod pentru Mount and Blade Bannerlord care ia loc in anii de glorie ai lui Mihai Viteazul. Un mod de care sa fim mandrii si un mod pe care sa il jucam cu placere! O sa fac un server de discord unde putem discuta si putem schimba opinii cu privire la acest nou concept (serverul o sa fie facut in urmatoarele zile).
-Daca cunoasteti pe cineva care se pricepe la modat va rog sa il contactati cu privire la acest mod!
-Daca cineva doreste sa traduca si sa posteze aceasta idee si pe alte forumuri este liber sa o faca (chiar va multumesc) +mai multi oameni care vor sa fiie implicati.Haideti sa facem ceva frumos impreuna!

Cateva poze de pe internet/forumuri

Wallachia


800px-Wallachia_13-16c.svg.png
Moldova


400px-Tara_Moldovei_map.pngArmata Vlachawarriors.jpg

ruralmilitiamen.jpg

66925443.jpg
 
Last edited:

Eärendil Ardamírë

Subforum Moderator
WBWF&SM&B
Dacă nu aveți încă set de abilități, nu ar trebui să căutați o echipă. Noile echipe de dezvoltare pot veni în două moduri: Fie o grămadă de moderi care se cunosc deja se alătură sau un singur tip începe să lucreze la un mod (fie că este modelare, texturare, codificare) și atrage cu timpul noi membri ai echipei. Modul pe care îl alegeți nu va avea succe

Recomandările mele pentru tine sunt:
  1. Alegeți un lucru la care doriți să învățați să modificați singur. Dacă doriți să învățați modelarea, mergeți la software-ul Blender sau Wings3D și urmăriți tutoriale la YouTube. Dacă doriți să aflați codificarea, verificați ce tutoriale sunt deja disponibile pentru Bannerlord.
  2. Alăturați-vă Modding Discord. Este în limba engleză și s-ar putea să vă sperie, dar merită să vă alăturați. De asemenea, nu este nevoie să conversați imediat cu nicio persoană de acolo, ci doar să urmăriți ce fac și discută ceilalți.
  3. Petreceți mai mult timp planificând, proiectând sisteme și elaborând un concept pentru mod. Nimeni nu spune că trebuie să citiți cărți despre designul jocului și să scrieți pagini și pagini din documente de design. Stai jos și scrie o pagină sau două. Începeți cu una sau două propoziții, rezumând despre ce ar trebui să fie ideea dvs. de mod și de ce ar trebui să o joace oricine a jucat sute de alte moduri. Nu enumerați caracteristici, scrieți ce fel de experiență doriți să fie. Când ai esența, stabilește limitele a ceea ce este posibil în prezent și adaugă o grămadă de caracteristici pe care ai vrea să le ai. Apoi tăiați grămada și aruncați cele mai dificile sau mai mari forțe de muncă. (sau păstrați-le pentru mai târziu) Grămada va crește mai mult în dezvoltare, așa că a fi sincer cu privire la ceea ce sunteți capabil este cu siguranță un avantaj.
  4. Nu creați încă un discord. Te va deprima doar atunci când nu sunt mulți oameni care se alătură imediat. Notează doar lucruri pentru tine, folosește acest fir aici pentru a-ți arăta progresul prin imagini și note și interacționează la Modding Discord. Când încă mai simțiți acest lucru după câteva luni și ați câștigat abilități, creați o Discordie pentru mod.
  5. Fiecare început este greu, dar curba de învățare este abruptă. Nu pierdeți motivația prea repede. Nimeni nu a fost maestru în meșteșugul său la început, am început cu toții de la zero.
Îmi pare rău pentru abilitățile mele lingvistice slabe, am învățat-o doar în semestrul meu de schimb din România. Am nevoie de traducere google pentru unele părți, deoarece am uitat cuvintele

P.S. Folosiți spoilerele pentru imagini, astfel încât postările dvs. să nu crească prea mult în lungime :wink:
 
Last edited:
Top Bottom