korkusuz savaşçı
arkadaşlar mod veriyorsunuz yüklüyoruz ya yükledikten sonra ne yapmamız gerekiyo ben anlamadım.LÜTFENNN YARDIM EDİN

rabbitstayla said:Oyunun exe dosyasına giriyorsun.Orda senaryo diye bir kısım var ordan modu seciyorsun ve oyundasın!
Rabbit Akar
korkusuz savaşçı said:arkadaşlar mod veriyorsunuz yüklüyoruz ya yükledikten sonra ne yapmamız gerekiyo ben anlamadım.LÜTFENNN YARDIM EDİN![]()
![]()
![]()
![]()
Oyunun açılış ekranına girince yukardaki Nativeyi değiştirceğini anlattım ...Dragonbone said:rabbitstayla said:Oyunun exe dosyasına giriyorsun.Orda senaryo diye bir kısım var ordan modu seciyorsun ve oyundasın!
Rabbit Akar
Hiçbirşey anlamadım![]()
rabbitstayla said:Oyunun açılış ekranına girince yukardaki Nativeyi değiştirceğini anlattım ...![]()
Dragonbone said:rabbitstayla said:Oyunun açılış ekranına girince yukardaki Nativeyi değiştirceğini anlattım ...![]()
Peki, ben anlayamamışım o zaman kusura bakma![]()
rabbitstayla said:Rabbit akar hacı![]()
korkusuz savaşçı said:sağolunşimdi deniycem
rabbitstayla said:Edit : Adam ankete dönüştürdü konuyu .![]()
ya o zaman bu exe dosyasını nerden bulucamrabbitstayla said:Oyunun exe dosyasına giriyorsun.Orda senaryo diye bir kısım var ordan modu seciyorsun ve oyundasın!
Rabbit Akar
korkusuz savaşçı said:ya o zaman bu exe dosyasını nerden bulucamrabbitstayla said:Oyunun exe dosyasına giriyorsun.Orda senaryo diye bir kısım var ordan modu seciyorsun ve oyundasın!
Rabbit Akar![]()
ya dirkmi çıkıyor yoksa nasıl oluyor ya ben şimdi yükledim 1 değişiklik olmadı bunun nedeni ne olabilirrabbitstayla said:korkusuz savaşçı said:ya o zaman bu exe dosyasını nerden bulucamrabbitstayla said:Oyunun exe dosyasına giriyorsun.Orda senaryo diye bir kısım var ordan modu seciyorsun ve oyundasın!
Rabbit Akar![]()
Oyuna girdiğin dosya exe dosyasıdır .![]()
korkusuz savaşçı said:ya o zaman bu exe dosyasını nerden bulucamrabbitstayla said:Oyunun exe dosyasına giriyorsun.Orda senaryo diye bir kısım var ordan modu seciyorsun ve oyundasın!
Rabbit Akar![]()
M&B içindeki Modules klasörünün içine yapıştırıyorsun. Sonra oyunu çalıştırıyorsun, yukarıda "Şu anki Senaryo" diye bir kısım var. Oraya tıklayıp yüklediğin senaryonun adını seçiyorsun sonra oyuna giriyorsun, senaryo açılıyor![]()
ya benimkide rar. ne olduki sadece rar. dosyası varDragonbone said:korkusuz savaşçı said:ya o zaman bu exe dosyasını nerden bulucamrabbitstayla said:Oyunun exe dosyasına giriyorsun.Orda senaryo diye bir kısım var ordan modu seciyorsun ve oyundasın!
Rabbit Akar![]()
Sen modu .rar dosyası olarak indirmedin mi ? onu çıkar masaüstüne. Oraya bir tane klasör çıkacak;
M&B içindeki Modules klasörünün içine yapıştırıyorsun. Sonra oyunu çalıştırıyorsun, yukarıda "Şu anki Senaryo" diye bir kısım var. Oraya tıklayıp yüklediğin senaryonun adını seçiyorsun sonra oyuna giriyorsun, senaryo açılıyor![]()
çok sağolun şimdi deniyicem habergönderirim birazdanDragonbone said:hayır silmen gerkmiyor.
.rar dosyasına sağ tıkla "Dosyaları çıkart..."a tıkla ve masaüstünü seç çıkan dosyayı; mod Warband içinse C:/Program Files/Steam/SteamApps/common/Warband/Modules'in içine at. M&B içinse masaüstündeki M&B simgesine sağ tıkla, dosya konumunu aç de, oradaki Modules'in içine at.