MOD NASIL ÇALIŞTIRILIR

• Thread starter Thread starter korkusuz savaşçı
  • Start date Start date

Mount and Blade de gemiler olup da 2de 1 size saldırmanızı istermiydiniz[bunlar roma viking vs olabi

• evet

Votes: 2 28.6%
  • hayır

• sadece romaya evet

Votes: 0 0.0%
  • sadece vikinge evet

Votes: 0 0.0%
  • sadece diğerlerine evet

Votes: 1 14.3%
  • karadan gelsinler

• Total voters
    7

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

korkusuz savaşçı

arkadaşlar mod veriyorsunuz yüklüyoruz ya yükledikten sonra ne yapmamız gerekiyo ben anlamadım.LÜTFENNN YARDIM EDİN :oops: :x :evil: :cry:

rabbitstayla said:
Oyunun exe dosyasına giriyorsun.Orda senaryo diye bir kısım var ordan modu seciyorsun ve oyundasın! 8-)
Rabbit Akar

Hiçbirşey anlamadım  :|

korkusuz savaşçı said:
arkadaşlar mod veriyorsunuz yüklüyoruz ya yükledikten sonra ne yapmamız gerekiyo ben anlamadım.LÜTFENNN YARDIM EDİN :oops: :x :evil: :cry:

Önce indirdiğin exe dosyasının içindeli klasörü M&B içindeki Modules klasörünün içine yapıştırıyorsun. Sonra oyunu çalıştırıyorsun, yukarıda "Şu anki Senaryo" diye bir kısım var. Oraya tıklayıp yüklediğin senaryonun adını seçiyorsun sonra oyuna giriyorsun, senaryo açılıyor  :mrgreen:

rabbitstayla said:
Oyunun exe dosyasına giriyorsun.Orda senaryo diye bir kısım var ordan modu seciyorsun ve oyundasın! 8-)
Rabbit Akar
ya o zaman bu exe dosyasını nerden bulucam :?:

rabbitstayla said:
korkusuz savaşçı said:
rabbitstayla said:
Rabbit Akar

Oyuna girdiğin dosya exe dosyasıdır .  8-)
ya dirkmi çıkıyor yoksa nasıl oluyor ya ben şimdi yükledim 1 değişiklik olmadı bunun nedeni ne olabilir

korkusuz savaşçı said:
rabbitstayla said:
Rabbit Akar

Sen modu .rar dosyası olarak indirmedin mi ? onu çıkar masaüstüne. Oraya bir tane klasör çıkacak;
M&B içindeki Modules klasörünün içine yapıştırıyorsun. Sonra oyunu çalıştırıyorsun, yukarıda "Şu anki Senaryo" diye bir kısım var. Oraya tıklayıp yüklediğin senaryonun adını seçiyorsun sonra oyuna giriyorsun, senaryo açılıyor  :mrgreen:

Dragonbone said:
korkusuz savaşçı said:
rabbitstayla said:
Rabbit Akar

Sen modu .rar dosyası olarak indirmedin mi ? onu çıkar masaüstüne. Oraya bir tane klasör çıkacak;
M&B içindeki Modules klasörünün içine yapıştırıyorsun. Sonra oyunu çalıştırıyorsun, yukarıda "Şu anki Senaryo" diye bir kısım var. Oraya tıklayıp yüklediğin senaryonun adını seçiyorsun sonra oyuna giriyorsun, senaryo açılıyor  :mrgreen:
ya benimkide rar. ne olduki sadece rar. dosyası var :x :x :? :shock:

hem 1de bu modules klasörü nerde
bir iş var bu işteeeeeeeeeeeeeeeeee

hayır silmen gerkmiyor.

.rar dosyasına sağ tıkla "Dosyaları çıkart..."a tıkla ve masaüstünü seç çıkan dosyayı; mod Warband içinse C:/Program Files/Steam/SteamApps/common/Warband/Modules'in içine at. M&B içinse masaüstündeki M&B simgesine sağ tıkla, dosya konumunu aç de, oradaki Modules'in içine at.

Dragonbone said:
hayır silmen gerkmiyor.

.rar dosyasına sağ tıkla "Dosyaları çıkart..."a tıkla ve masaüstünü seç çıkan dosyayı; mod Warband içinse C:/Program Files/Steam/SteamApps/common/Warband/Modules'in içine at. M&B içinse masaüstündeki M&B simgesine sağ tıkla, dosya konumunu aç de, oradaki Modules'in içine at.
çok sağolun şimdi deniyicem habergönderirim birazdan

C:/Program Files/Steam/SteamApps/common/Warband/Modules ya bu arada bunu nerde bulucam  :cry:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom