Mod İstek ve Fikirleri

Users who are viewing this thread

deli43 said:
Aslında son kalan modcular birleşip bir Hun modu yapsak çok güzel olur. Her detaya girilmiş o dönemi yansıtan güzel bir iş ortaya çıkartabiliriz.

güzel fikir
 
Arkadaşlar Bakıyorum da herkes Farklı Bir Mod Arayışında Ben Güzel Bir Mod Bulmuş Durumdayım Adı  ''İn The Name Of Jerusalem''. Moda Bakabilirsiniz Benim İlgimi Çekti Ve Türkçe Çevirisini Yapıyor Bulunmaktayım sizinde ilginizi Çekeceği kanaatindeyim, mod kısmından konuyu inceleyebilirsiniz. En Yakın Zamanda Çeviriyi Tamamlamayı Planlıyorum Ayrıntılı Bilgi Konuda Yer Alıyor. Herkese İyi Oyunlar Dilerim. :smile:
 
Aslında gece gece aklıma bir fikir geldi. Böyle han işletme modu falan olsa mal tedarik etsek çiftçilerle anlaşıp sonra da onlarla pazarlık yapabilsek,müşterilere yanlış içkiyi getirdiğimizde ya da içkiyi sıcak getirdiğimizde azar yesek, sarhoşlarla uğraşsak ve arada sırada hanı basan adamlar olsa da zamana karşı yarışıp kolluk kuvvetlerini çağırsak, kara para aklasak, kumardan deli gibi para kazansak gibi gibi pek çok şey daha eklenebilir. Tabi bunu yapabilecek bir babayiğit modcu varsa  :smile:
 
Aslında gece gece aklıma bir fikir geldi. Böyle han işletme modu falan olsa mal tedarik etsek çiftçilerle anlaşıp sonra da onlarla pazarlık yapabilsek,müşterilere yanlış içkiyi getirdiğimizde ya da içkiyi sıcak getirdiğimizde azar yesek, sarhoşlarla uğraşsak ve arada sırada hanı basan adamlar olsa da zamana karşı yarışıp kolluk kuvvetlerini çağırsak, kara para aklasak, kumardan deli gibi para kazansak gibi gibi pek çok şey daha eklenebilir. Tabi bunu yapabilecek bir babayiğit modcu varsa :smile:
çok iyi fikir bence değerlendirilmeli
 
Merhaba warband için Bannerlord gibi bir sancak bulma birleştirme bir ana görevli mod yapılabilir mi itemler yeterli bence sadece yeterli gördüğünüz kadar bir ana görev olsa harika olur. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim
 
Merhaba warband için Bannerlord gibi bir sancak bulma birleştirme bir ana görevli mod yapılabilir mi itemler yeterli bence sadece yeterli gördüğünüz kadar bir ana görev olsa harika olur. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim
Merhaba yapım aşamasındaki mod lardan kendi yaptığım Bannerwar modunu inceleyin V2 çıkarıcam ve tamamen bannerlorda benzer bir hal alacak mod
 
bence Sürgün 1944 modu çıkmalı alternatif bir Dünya barut hiç bulunmamış Amerika kıtası Yok Savaşlar artık daha çok karışmış ve sen Kırım da bir platoda Tatar köyünün genç muhtarısın Ruslar gelip sizi sürgüne gönderiyor sürgünde karın ve karının karnındaki çocuk ölüyor sen şans eseri ise tek kurtulabilen insansın nasıl kurtulduğun ise sizi sürgüne gönderen komutanın size bindirdiği trenden kaçıp yanlış trene kaçak biniyorsun ve Rusyanın Yakutsk bölgesine yolculuk ediyorsun ordaki Yakutsk Türkleri sana yardım ediyor 27 yaşından 32 yaşına kadar orda yaşıyorsun ve artık intikam alma vaktin geliyor görevin o komutanı bulup öldürmek ve seni sürgüne gönderme emrini veren Stalini öldürmek ama önceliğin nam salmak bu yüzden önce sizi sürgüne gönderen komutanı öldürüp nam Kazanmalısın ve kendin tatar köylerinden adam toplayıp büyük bir orduyla bahçe saraya dalıp İmparatorluğunun ilk adımlarını atmalısın Çok Zorlu Bir Yolculuk Olucak Ama Başarmalısın.
 
di-FRZA.png
Selamlar Herkese,

Size mod geliştirme bölümünün genelde en önemli konularından birisini sunuyorum. Topluluktaki her bir birey istediği fikri buraya yazarak hem mod geliştiricilerine fikir verme bağlamında yardım etmiş olacak, hem de bu zamanlarda çok sık rastladığımız spam konularını da açmaya gerek duymayıp sonucunda kısmen de olsa forumu temiz tutacağaz diye umut ediyorum.


*Bu konuda istediğiniz, arzuladığınz her türlü mod'u paylaşabilirsiniz. Konusu ne olursa olsun, saçma da olabilir ama sakın çekinmeyin. Bu konuda özgürsünüz, hatta fikirler üzerine tartışabilirsiniz ki belli bir limite kadar.


*Herhangi bir tartışmayı kavgaya götüren kişiyi bizzat kendim eleyip Goker, Caliph veya Deli Paşa'ya temiz yoldan raporumu sunacağımı da biliniz.


**Benden bir tavsiye, fikrinizi sunarken mümkün olduğunca düzgün yazmaya çalışın ki geliştiricilerin dikkatini çeksin ve olduğunca da detaya girmeye çalışın.**

~Saygılarımla~
Afrika modu yada büyük bir madagaskar haritası
 
1780-1810 arası bir mod yapılsa iyi olur.tam makineleşme ve aydınlanma dönemi.bi bakıyım dedim böyle mod yapan yok yabancı modlarda dahil.avrupanın tamamı afrikanın kuzeyi hazar denizinin biraz ilerisine kadar bir haritada olabilir.ve bu moda şöyle bir senaryoda eklenebilir osmanlıyı dağılma döneminden kurtarma gibi.mesela kayıp bir şehzadesin sonradan farkediyorlar. tahta geçiyon vesaire. ya da direk kendin gelişip osmanlıda isyan çıkarıyosun tarzı bir hikaye de olabilir
 
Yeni hikayeli modlar yapılabilir (Azgad, evlat vb.) yapılacak modda ise hikaye de kral olduğumuz daha sonra kendi evladımız tarafından ihanete uğradığımız ve onla savaşırken eskiden kaybettiğimiz kılıç ve benzeri öğeleri toplayabiliriz.
 
Back
Top Bottom