Mod İstek ve Fikirleri

Users who are viewing this thread

Şimdi sana şöyle açıklayayım. Tek başıma çalışacağım bir proje olursa bende OSP kullanırım. Artık bu zamandan sonra oturup 1-2 yıl verip modelleme öğrenecek değilim. Proje sahipleri kullandıkları OSP 'leri belirtmiyor. İş geçtikten sonra ha biz bunu kullandık dersen kafadan sil Allahına kadar eleştiri alacaksın. Bu yüzden kimsenin engellediği yok, engeli koyan yapan kişi.
 
İlk önce kullanacağın modelleri, nereden aldığını belirt. Tabi bundan da önce gerçekten izin alın. Bak ben bunu kullanıyorum demek ile olmaz. Eğer o kişi bir konuda "Alın kullanın, mesaj atmanıza gerek yok" diyorsa mesaj atmanıza gerek yok. OSP konularında vs onlara atmanıza gerek yok, ama kullandığınız her modelin kimden geldiğini belirtmekte yarar var. Sonra aa ben bunu şurada gördüm zımbırtıları oluyor.
 
bence Türklerin dirilişi adlı bir mod yapılmalı. 1880 yıllarını anlatan mod. itilaf ve ittifak devletleri arasındaki savaşı anlatan bir mod. gayet güzel olur.
 
Tanklar Olabilir Yada Direk Mount and Blade: 2013 :grin: Şuanda Bulunan İtemler Olur Ama Yakın Dövüş Olayı Çok Fazla Olmaz Bir Siper Düşünün Bazı Tanklar Siperlere Top Atıyor Anti Tank Kullananlar var (Uçak diyecektim Fakat Aşırıya Kaçıyor) Vb. Şeyler Trooplar Mesela Er,Erbaş,Onbaşı,Binbaşı ... Gibi.
 
varmı biliyorum online oyunlarki gibi skill olan bir mod.. şöyle büyücüler, süper okçular falan. ordumuzada katıcaz bunları ama bulması zor olucak, ya da yetiştirmesi
 
Bu oyun cok guzel bir oyun amma politika dediyin yalniz bu sehir kimin ve ya buna benzer weyler olmamali savawlar bakimindan her wey guzel amma biraz ic politika ve gizli sakli iwler ve bunun gibi weyler .atew ve kilicda kara gurz cok anlamli ve cok etkiliyici bir senaryo idi ben onu buldum.boyle senaryolar cok olmali bence bu devlet isi hic bitmez ben iqtisad talebesiyim boyle weylerle ilgilenmeyi cok severim.buradaki politikayi baya buyutmek gerek ittifak yaratmak gibi weyler ola bilir kontratlar ve sayre.

birde kendi bantid destesi yaradib diger dovletlere tehlikede yaratmaq gucel idea bence

okudugunuz icin tewekkurler)))
 
Düzgün bir osmanlı modu yapılmalı bence öncelik bu olmalı birisi yapmış onu oynuyorum sadece osmanlı var diğerleri aynı warband krallıkları kergit falan duruyor yani sinir bozucu örnek verirsek bizans eklenebilir veya o dönemdeki en iyi 5 krallık koyulur osmanlı dahil. Silahlar o döneme gibi olabilir düzgünce ve osmanlıya ve bizansa göre görevler düzenlenebilir. Birliklere asker olarak katılabilme olayı kullandığım osmanlı modunda mevcut oda eklenirse çok hoş olur hatta warbanda bile eklenmesi gereken bir şey. Daha detaylı açabilirim eğer yapıcak olan varsa özelden ulaşsın.
 
II. Beylikler dönemi, yani Selçuklunun yıkılışından sonra ortaya çıkan beylikler. Osmanoğulları,Karamanoğulları,Germiyanoğulları,Hamitoğullar,Aydınoğulları,Saruhanoğulları,Kareisioğulları,Candar,Dulkadir,Ramazan vs.  ve elbette Bizans.

Senaryo ise Native ile aynı. Yine parçalanmış toprakları tek bi çatı altında toplamak. Ek olarak Moğollarda olabilir

İtem,asker ve harita kaliteli yapılabilirse bence tutar.
 
600'yıllarda geçen, Göktürkler, Tang Hanedanlığı, Silla, Goguryo ve Beakçe krallığını kapsayan bir asya modu yapılsa güzel olmaz mı?
 
Back
Top Bottom