Modül Uyumsuzluğu

Users who are viewing this thread

Mregulus

Recruit
Oyuna güncelleme geldi, güncellemeyi yaptıktan sonra oyuna giriş yapıyorum . kayıtlı save açarken bu çıkıyor ama sadece tamam seçeneği var. oyuna mod vs kurmadım. o kadar emek verdim oynadım. save i tekrardan nasıl açabilirim https://www.hizliresim.com/mvy9wmn bu resimde de gördüğünüz gibi sadece tamam yazısı çıkıyor . oyunu açarken play ve continue seçenekleri çıkıyor ikisinde de denedim oyunu ikisinde de açtım tek oyunculu versiyonunda bir şey fark etmedi.
 
nasıl sürüm farklı olmadan. biraz araştırdım başkalarında 2 seçenek çıkıyormuş daha sonra oyuna girip farklı kaydet dediklerinde eski sürüm yeni sürüme dönüyormuş . bunun bir çözümü olmalı bence . yoksa bu şekilde her 1 ayda bir eski sürümler gider
 
galiba oyunu steamden alan kişiler 1.7 ye geçip save i açıp tekrardan kaydettiğinde save güncelleniyormuş . epicden alanlar eski sürüme geçemiyormuş. steamdan alan birisi bana ulaşabilir mi . bana yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim.
 
Sırf bu mod problemi yüzünden 1 yıldır oyunu oynamıyorum, ne zaman full sürüm olur ve steam workshop açılır anca o zaman oynarım.
Bu arada steam da oyuna sağ tıklayıp 'özellikler - Betalar' kısmından istediğin sürümü seçip o sürüme geçebilirsin.

1gbcrbj.png
 
Back
Top Bottom