Modül sistem kurulumu hakkında

Users who are viewing this thread

CanMamur

Veteran
Merhaba arkadaşlar şu linkteki yazan her şeyi yaptım http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=173377.0 build modüle bat a tıklayınca alt alta bir sürü farklı isimlerde şu hatadan çıkıyor ama hepsi python cant open file diye başlıyor arada items factions scenes troops felan var 

python: can't open file 'process_init.py': [Errno 2] No such file or directory gibi hatalar

Verdiğim linkteki gibi hepsini doğru yaptığımdan eminim  ama olmuyor bir türlü.Modül sistem sürümü 1.153 ü indirdim python sürümü  ise 2.6.4
sistemim Windows 7 Bana yardım edebilir misiniz?

Maalesef yine olmadı 2.7 ile denedim ama bu sefer başka bir hata verdi ya  acaba path olayında mı hata yapıyorum değişken değeri kısmına python un kurulu olduğu yeri yazıyorum yine de olmuyor

Path bölümüne nereye kuruluysa onu yapıştıracaksın ve 2.7 sürümü olmalı bu kadar basit aslında.Yapamıyorsan sadece nereye yüklüyse oraya gir üstteki adres yerine tıkla sonra kopyala path bölümüne yapıştır daha sonrada module_info.py dosyasına gir.Oradan da Expor_dir(Expor export falan filan  :lol:) mi neydi onu değiştireceksin "#" işareti olanı değiştirme.Vede "/" 'ları "\" yapma.(Doğrusu "/")

Hasan paşa said:
Module info doğru yazdığına emin ol.  "\" bu işaretleri / yapmayı dene.Birde Path Python27 olması lazım.

''/'' arkadaki tire hata çıkarır.

Öndeki hata çıkarmaz ''\''.

Dersi birdaha kontrol et yanlışın vardır ''mutlaka''.

Veya başka bir derse bak.

Örneğin;

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,68175.0.html

Ben üsttekinden yararlanarak kurdum modül sistemi.Birde burdan dene.Her ders işe yarayamayabiliyor.

Adam doğru yapmış olsa bile yolundan şaştıracak şeyler yazmışsınız. Beyler bilginiz olsa dahi emin değilseniz veya çözüm değilse laf kalabalığı yapmayın lütfen.

Python kurulumunda herhangi bir sorun yok. Modül sistem içerisinde module_info.py var. Bunun içindeki adres ya yanlış ya da düzenlemedin. Düzenleme yapacağın kısım "export_dir" karşısındaki adrestir. Bu adrese modun bulunduğu klasör adresini girersen bu hata ile karşılaşmazsın. Ayrıca bazıları tire falan demiş bu "/" slash işaretidir, buna da dikkat etmen gerekli.

Back
Top Bottom