Miten saahaan helposti rahaa: (denareita)

Users who are viewing this thread

Lol mää ainakin exportaan mun ukon ja laitan sille rahaa ihan perhanasti!

Loppuu ne leikit, joko omasta toimesta tai jonkun muun. -okiN
 
Ja eiks toi oo vähän cheatausta? Mitä järkee pelissä on jos sä voit ostaa kaiken mitä haluat? Törkeetä pilata peli heti kun pääsee alkuun. :???:
 
Jotkut katsos tykkää pelata pelejä niin, että ei tarvitse tehdä "töitä" sen pelin eteen. Tiedä sitten onko se niin älykästä, mutta tykkää mistä tykkää.
 
En pelaa M&B enää niin paljon... Aina kun koitan uutta modia niin laitan itselleni 2k rahaa niin että pääsee mukavasti alkuun ilman areenan tahkoamista.
 
Niin, onhan se aika tylsää ruveta tekee heti aluks hirveetä areena putkee. Areena on mukava aina välillä mutta ei sitä jaksa sataa matsia peräkkäin.
 
The Last Dayssissä, meet vaan Brigand forttiin, areenalle. Sitten höpöttelet sen tyypin kanssa, valkkaat exotix machin (kirjotetaankohan ees noin :???:), otat kaikki herot mukaan, laitat kaikille aseiks bow and sword, meet areenalle tappelemaan, tappelet niin kauan kuin pystyt ja kun tulet takas areenalle, saat 1000 denaaria ja 500 expaa. Toinen mahdollisuus (ja vieläpä ehkä parempi) on, että et ota yhtäkään heroa areenalle, ja aseeksi otat sword on board, tai jotain sinne päin. Se on kuitenkin se toiseksi ylin teksi.
 
Back
Top Bottom