Miten saahaan helposti rahaa: (denareita)

Users who are viewing this thread

Samaa mitä muillakin kauppatavaroilla joita ei voi syödä, eli ostat jostain halvalla ja myyt toisalla kalliilla. Työkalut saa halvalla Zendarista ja ne voi myydä Tulgassa, rautaharkoista en muista.
 
Ähh. Unohtaa ne hemmetin koodit. Ne on niitä varten jotka eivät tiedä mitä "työ" ja "huvi" merkitsevät.
Mutta jos joku on silti niin laiska, että käyttää koodeja niin käyttäkööt. Denareita saa muutenkin kuin koodeilla, niinkuin ootte varmaan huomanneet luettuanne tän topicin. Rahnaa saa myös vähän muuntelemalla textuureja. :roll:
 
No toisaalta sen "mikä on huijjaamista" raja on hiukka häilyvä; onko huijjaamista jos etsii parhaimman hinta/vaativuus tasoltaan olevan areenan ja tappelee vain siellä?
 
Pipuli said:
Tekstuurien "hyväksikäyttökin" on myös huijausta.
Niinhän se on, mutta ne jotka varta vasten haluaa tehä pelinsä tylsäksi huijaamalla niin mä mielihyvin autan niitä. Omatpahan ovat ongelmansa.
Mä taas joskus käyn hieman muuntelemassa textuureja huvin merkeissä jos peli alkaa tympiä. Esm. laitan 2h aseet 1h aseiksi ja toisinpäin. Näyttää pahalta kun riverpiratit heiluttaa puu nuijiaan kahessa käessä ja itellä on d.a yhessä käessä. :wink:
 
Itse en käytä mitään muuta koodia rahan hankkimiseen kuin teleporttaus koodia (ehkä siksi koska en saa rahakoodia toimimaan) mutta varsinainen rahanhankinta tapa on että ostan jostakin ja kysyn kauppiaalta että missä kannattaa myydä.
 
No niin. Tässä on taas yksi hyvä esimerkki;

Eihän se kuulosta pahalta että käyttää teleporttauskoodia, koska se on aika viaton koodi, ja säästää vain aikaa.

Mutta jos sitä käyttää tuolla tavalla rahanhankintaan, se ei olekkaan enää niin viaton.
 
Niinkuin jo sanoin, että autan mielihyvin niitä jotka haluavat tuhota pelinautintonsa, niin raha koodihan toimii näin: että menet inventory ikkunaa ja näpyttelet Ctrl + x . Ja mitä tulee teleport koodiin niin siinä menee pelaamisen maku täysin. Kukaan ei voi enään hyökätä kimppuusi ja merchantin jobi on lasten leikkiä. Joten ei se teleport koodikaan mitenkään "viaton" ole.
 
No on se ainakin viattomampi kuin joku raha koodi; monissa peleissäkin on teleporttaaminen kykynä.
 
Menet vaikka tuonne "Lista modeista" threadiin ja katsot sieltä modin ja painat "latauslinkki", muu onkin jo simppeliä.
 
ite ainaki hakkaan vaegireitä ja outlawejä. se ei oo maailman nopein tapa hommata rahaa mut hauskempaa ku kauppiaan hommat.
 
Areena on helpoin, tehokkain ja mukava tapa ansaita rahaa. Ainut huono puoli on, että jos haluaa reilusti rahaa, homma rupeaa toistamaan itseään.
 
Back
Top Bottom