Miten saahaan helposti rahaa: (denareita)

Users who are viewing this thread

Drka

Recruit
Ensinmäinen toiminta: kun alotatte zendarista, Saatat nähdä kaks ukkoa kun  katot tuone wasemmalle toisen nimi on Tourament master( en oo varma) ja toisen Trainer. Puhu tourament masterin kanssa, klikkaa sitä ruutua nopeasti, sitten kun tulevat valinat, clickaa i want fight (tai joku, en muista)

(no  kuitenki ylin optioni) sitten ota exotic matches, sitten joku 6 combanats wwai mikä se onkaan... (se ylin 2 valinta)

sitten laita joko 40, 20 tai  5 denaria... mitä suurempi summa sitä enemmän denareita saat takaisen... Seuraava toiminta: 3 toimintaa on tässä! toka on vaikea...  1: Tappele. 2: voita. Ja 3: Ota denarit. Ja loppulaskenta: jos laitit 5 denaria... Saat 119 denaria... näin on helpompi saada kamaa!



Terveisin: Drka!



Ps: jos et onnistu, ei kannatse lannistua, kuten mestarit, he jatkavat vaikka hävisiväisivät


Stickittäkää tä! ainakin hyvä noobeille  :smile:
 
Tietty yksi tapa on soolota Host of Mordoreita The Last Days -modissa.

Ja sitä paitsi Arena Expansionissa ylivoimaisesti helpoin tapa saada rahaa on jousting. Häviämiseen tarvitaan taitoa.
 
Se on 6vs6vs6vs6vs!!! eikä mikään muu !!!!


(tämä on arena expasion viimaisein kerran!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:)
 
Ehh...? onks mount&bladeen koodei (ei oo  mitaan arena expxionii) ja mista ton arena jutun voi ladata =0
 
Arena Expansion löytyy tuolta modiosiosta. Ksiittikoodit taas löytyy General Discussionista, sille on tehty nastoitettu aihe.

Saisinko kupin oma-aloitteisuutta, James?
 
Get filthy rich in less than a week! Craft! :lol:

Lataileppa <<Craftmod>> ja kaivostele, sulattele sekä taoskele aseita jonkin aikaa, jotta saat syntymään "balanced-" tai "watered steel-" laatuisia aseita, tahi "reinforced-"  tai "thick-" laatuisia suoja-asusteita, niin loppu aika meneekin niitä myydä yrittäessä: kierrellessä kaupungista toiseen tarpeeksi rikkaita kauppiaita etsiskelemässä. Muutama päivä ja denaareita on yli 20 000. Kaikki kuormajuhdatkin ovat jo Chargereita tai Warhorseja. :roll:
 
Itse asiassa, sieltä ei saa rahaa kovinkaan hyvin. Paremmin saat, kun viet kauppatavaroita ja pyydystät piraatteja.
 
Kauppatavaroiden viemisestä itse en oikein innostunut koska kun kerran ostin suolaa niin paljon kuin pystyin ja myin ne zendarissa ja sain vain pari sataa tuloina. Homma kesti pari päivää ja melkein jouduin vihollisten tapettaviksi.

Mutta vankien ottaminen on kannattavaa vaikka vangeista saakin vain 20 per nuppi. Kun on prisoner management 3 niin saa kerralla vietyä 15 vankia. Kun ne kaikki myy kerralla niiin saa 300. Lisänä kaikki vihollisen varusteet.
 
Back
Top Bottom