Misafirperver misiniz?

Misafir sever misin?

  • Olmazsa olmaz

    Votes: 5 8.5%
  • Tanıdıksa alırım bi dal

    Votes: 27 45.8%
  • Sadece özel durumlarda davetli olanlar

    Votes: 15 25.4%
  • Sevmem gerekirse tiksinirim

    Votes: 12 20.3%

  • Total voters
    59

Users who are viewing this thread

Forumdaşlarım hakkında merak ettiğim bir durum. Asosyallik bi bana özgün olamaz. Birde yatılı ve çatkapı gelen misafirler hakkındaki fikirleriniz neler? Ben gerçekten haz etmiyorum özellikle çatkapı gelen, geldi mi kalkmak bilmeyen ve yatılı türler sıkıntılı :meh:
 
Normalde üst katta duruyorum, salondaki misafirleri kapıdan görünce açımı annemi görecek şekilde ayarlıyorum, sonra bir kaç hareket yapıyorum, görmeyince kısık sesle anne anne diyorum, misafirlere verdiği yiyeceklerden banada koyuyor ve geri yukarı çıkıyorum.
 
Anlasilan pek aziniz yuzsuz misafirlerle hasir nesirsiniz. Ne cabuk unuttunuz o oglen gelip gece kalkan, surekli cay ve meyve gomcuren belescileri. Ne cabuk unuttunuz gicik komsu cocuklarini :evil: Duzgun misafir gelmedi ki travmam olmasin...
 
kendi evime misafir gelmesini ve agirlamayi cok severim.

ailemin misafirleri oldugundaysa ne kadar tanidigima bagli. akrabalarin gelmesini severim, ama benim cok az bildigim eski arkadaslari fln oluyo onlarin gelmesini ben de sevmiyorum, gereksiz kisitliyor
 
0-10 yaş arası çocuklu herhangi bir misafir olursa gelmesin. (Yakın olsun olmasın.) Onun dışında ben çağırmadıysam yatmaya da gelmesin. Bunlar harici gelsinler :d.
 
Erozbey said:
Misafirperverlik eskiden daha güzeldi.
Erkut dede. :smile:

Valla çok sevdiğim biri değilse öyle aman hoşgeldin beş gittin enseye şaplak mabada parmak olmam. Gidip tokalaşmam bile annem çok zorlarsa kapıdan hoşgeldiniz der odama geçerim.
 
Misafirperver değilim. Biriyle buluşacaksam dışarda buluşurum. Şimdiye kadar hiçbir arkadaşımı evime çağırmadım oturup sohbet etmek için. Anca kalacak yer lazımsa falan. Onun dışında aile dostu olan insanları bile pek istediğim söylenemez. Evde olduğum akşamlarda yüksek ihtimal discord yada tsde olduğum için yaptığımız ilginç muhabbetler veya ettiğim küfürlere maruz kalabiliyorlar.
 
Su olmazsa olmaz diyen 2 kisi kim ya bi ortaya ciksin. Ya sizde hic yalniz kalma hissiyati, ne bileyim bi ozel alan ihtiyaci yok mu? İnsan evinde rahat etmek ister, sokaktan adam cagirip onlara pasta falan mi yapiyosunuz, akil sir erdiremiyorum
 
Forumda epeydir bu tarzda bir konu açılmamıştı, böyle bir konu açıldığını görmek güzel.  :smile:

Ben ailemle kaldığım için eve misafir gelmesini istemiyorum, kendi şahsi evim olsa arada bir önceden haberleşmek şartıyla gelmelerini isterim. Yalnız kalmayı bir noktaya kadar seviyorum ama bir noktadan sonra beni rahatsız etmeye başlıyor. Misafirler için de aynı şey geçerli. Yani tam misafirperver sayılmam, ama hiç misafir istemem gibi bir durum da yok. Arada yakınında insan görmek iyidir.
 
Back
Top Bottom