Minecraft Tam Survival Oynamak İstiyenlere [Başvurular Açık!]

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Tam survival diyorsunuz fakat bu bildiğin fact server.

Yapay bir köy yapmışsınız ve çalmak, öldürmek yasak. Üstüne "/sethome" nedir? Düşünün ben bir oyuncuyu gizlice takip ediyorum, evinin yerini öğreniyorum ve evini soyuyorum, fakat bu "/sethome" ile oyun gerçekten kısırlaştı.

Oyuncu keşif yapmak isteyip başkalarının evlerini yağmalamaya çalışsa gerçekten çok basit bu plugin ile. Eşyalarını bırak, keşfe çık, yağmala ve evinin yolunu hatırlamaya gerek kalmadan "/home" yaz. Size tavsiyem sadece register plugini olsun başka da bir plugin olmasın.​

Ortak mı? Kendi aranızda takım oluşturabilirsiniz fakat bir başkası gelip sizin eşyalarınızı çalabilir. Eğer ki bunu yaparsa o kişiye kızmamak gerek, bu bir oyun. Hayatta kalma oyunu sunucuda çoğu kişi "Survival" kavramını anlayamamış sanırsam.

"Survival" Lafını Herkes bilir sanırsam ve survival oldugu için herkez istediği şeyleri yapabilir kısıtlama getirmek zor örneğin: herhang bir oyuncu saatlerce uğraşıp elmas buldu ve kendini güvende hisettiği için köydeki evine koydu başka biriside köye geldi ve sandıktaki elması gördü alıp kaçtı sence böyle bir olay olduktan sonra saatlerce elması bulmak için uğraşan oyuncu mu haklı yoksa hiç sorgu sual olmadan çalanmı haklı? ve biz bu hırsızlığa emek hırsızı diyoruz o yüzden kilitleme pluginleri aktif.

tiags sende takmışın fact servere :smile: fact server demek kilit pluginin olması demek degildir fact serverlarda faction pluginleri claim pluginleri ve daha birçok plugin (bknz:warp,keepInventory) ve günümüzde fact serverlardan geçilmiyor.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom