Mikrofon Sorunu :(

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Searcy

Master Knight
Xp Sp3 - Anakart: Asus P5K

Beyler mikrofonu kullanamıyorum.  :?  3-4 saat boyunca ayarlama yaptım ama nafile. Driverım Sound max altta resimleride var. Ama başka driverda kullanabilirim. Ama açıkcası yeni driver bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Soundmax kullanıpta mikrofonunu kullanan varsa bana yardımcı olabilir. Sorun driverdan da olmayabilir internette baya araştırdım ama yarar sağlamadı. En fazla ses kayıtta cızırtılı bir ses çıkıyor.  :?

<knight> said:
Aha,mikrofunun yanında önlem işareti var. Mikrofonun driver'i lazım :/

Evet o ünlem işaretini bende gördüm. Heran internetten de baktım ama belirli bir çözüm bulamadım. O ünlem işarti bi türlü gitmiyor.

timsah_arena said:
Mikrofon nasıl mikforon onu yazarsan yardımcı olabilirim.Tek mikrofonmu kulaklıkmı,webcammi ?

Kulaklık-mikrofon.

Searcy said:
timsah_arena said:
Hmm.Mikrofon girişi anakartamı takılı ? yoksa ön taraftanmı

Arka tarafdakine takılı. Ön tarafdakini küçük yapmışlar girmiyor. (:

öndeki bağlantılar yanlış bağlanıyor bazen hiç bir zaman ordan USB girişine bişey takma yakarsın aleti (: neyse konumuza dönelim, mikrofondan ses gelmiyor ünlem işareti sorun oldugunu gösterir o zaman deneyerek çözücez yani senin mikrofonu başka bir bilgisayara takıp orda deniycez mikrofondamı sorun yoksa senin bilgisayardamı deneme şansın varmı ? hemen olmaz yarın denersin bir arkadaşında.

timsah_arena said:
Searcy said:
timsah_arena said:
Hmm.Mikrofon girişi anakartamı takılı ? yoksa ön taraftanmı

Arka tarafdakine takılı. Ön tarafdakini küçük yapmışlar girmiyor. (:

öndeki bağlantılar yanlış bağlanıyor bazen hiç bir zaman ordan USB girişine bişey takma yakarsın aleti (: neyse konumuza dönelim, mikrofondan ses gelmiyor ünlem işareti sorun oldugunu gösterir o zaman deneyerek çözücez yani senin mikrofonu başka bir bilgisayara takıp orda deniycez mikrofondamı sorun yoksa senin bilgisayardamı deneme şansın varmı ? hemen olmaz yarın denersin bir arkadaşında.

Ancak yarın deneyebilirim. (:

Sorun hallettim. Anakartı Soundmax driverina uyumlu olan anakartlar için, google yazınca çıkmayan, asusun resmi sitesine girince bulunmayan lanet linki veriyorum. (:

ANALOG DEVICES SOUNDMAX AD1988B AUDIO DRIVER

WinXP 32bit/64bit, Vista 32bit/64bit, Windows 7 32/64bit
SoundMAX Audio Driver v6.10.x.6585 released October 21, 2009  WHQL

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/audio/AD1988AB_Audio_V6585_XpVistaWin7.zip

Konu kilit.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom