Mevcut Partiyi Genişletmek

Users who are viewing this thread

Merhaba, oyunda yeniyim. Ancak işler istediğim şekilde gitmiyor. Karakterimin 49 kişilik bir partisi var, daha fazla genişletmez miyim ? Yardımcı olursanız sevinirim.

karakter ekranında CTRL+X yap. seviyen gelişecek. sonra aşağılarda liderlik diye bir özellik var. onu yükselt. liderlik yükseltilmiyorsa karizmayı, sonra liderliği yükselt

Hilesiz oynuyorsan seviye atlayarak karizmayı ve liderliği arttırabilirsin. Ayrıca namının artması da etkilidir. Yok eğer hileli oynuyorsan tüm hileler ve küçük trick'ler konusuna bakabilirsin.

sağol dostum oldu biraz. ama 70 kişide kaldı. level 40'ım, 750 kişilik ordusu olan lord gördüm. benim hiç yoksa 250-300 askerim olması için daha ne yapmam gerekir ki. charisma : 21. leadership ise, 6 puanda. :smile:

C:\Program Files\Mount&Blade\Modules\Native skills.txt

skl_leadership Leadership 3 10 Every_point_increases_maximum_number_of_troops_you_can_command_by_5,_increases_your_party_morale_and_reduces_troop_wages_by_5%%._(Leader_skill)
en sondaki %5'i değiştir farkı gör

herkes nam'ı unutmuş sanırım.. nam'ın yükseldikçe de grup kapasiten artar.. en hızlı nam yükseltme yolu da az adamla çok adamlı grupları yenmek.. en iyi nam veren grup ise orman haydutları. ayrıca her karizma puanına verilen 1 puan grup kapasitesine +1 ekler.. liderlik yeteneğine verdiğin her 1 puan da grup kapasitesine +5 ekler..

andrew said:
herkes nam'ı unutmuş sanırım.. nam'ın yükseldikçe de grup kapasiten artar.. en hızlı nam yükseltme yolu da az adamla çok adamlı grupları yenmek.. en iyi nam veren grup ise orman haydutları. ayrıca her karizma puanına verilen 1 puan grup kapasitesine +1 ekler.. liderlik yeteneğine verdiğin her 1 puan da grup kapasitesine +5 ekler..
25 namda bir +1 asker alırsın ve Raporlar menüsünde Grup Büyüklüğü Raporunu Göster'e tıklarsan hangileri arttırıyor görebilirsin :grin: iyi oyunlar

Hile ile yapacaksan eğer oyunun kurulu olduğu klasöre girip "CharExport" adlı klasörde kendi çarının bulunduğu save'i açıp oradan charisma puanını artırarak da grubunu genişletebilirsin.Dedikleri gibi her karizma puanı +1 adam demektir.Yaz karizmana 500'ü, gör orduyu :smile:

Back
Top Bottom