Metin2 Foruma özel Lonca kuruyorum gelcekler içeri.

Users who are viewing this thread

[HoLy]

Oyun Tamamen Türkçe Desteklidir..

Meraba arkadaslar dediğim gibi metin2 de TaleWorlds loncasını kurmak isterim oyunda tanınmıs ve saygın bir kişiligim,Gelcek arkadasları kasıp 1 günde 20 25 yapabilirim.Oyunda para derdini pek kafanıza takmayın eşyalar pek pahalı deil görevlerdende iyi para geliyor zaten,Benim kendi itemlerım zaten mevcut oldugu ıcın canavarlardan cıkacak itemleride size veririm,ayrıca + basılması gerek itemlere bizzat kendım + basar ve her türlü görevinizide yaparım.

Baslıcak olanlar bana bu başlık altından ulasabilir eğer sayımız artarsa lonca olarak TaleWorlds loncasını kurucam,ve sizide kastıktan sora beraber lonca savaşlarına gireceğiz.

OYUNUN KONUSU
Arkadaslar oyun tamamen Doguya has maceradır.3 Krallık(Hanedanlık) vardır Shinsoo,Jinno,Chunjo. Ben Shinsoo dayım Serve: Agamemnon

Classlar
Savaşçı: Oyunda Lvl kasmada en az problem Savaşçı çeker çok kolay lvl kasar ve Çok damage vurur

Ninja: Okçu ve Bıçakçı olarak 2 ye ayrılır bıçakçı çok sinsi savaş yetenekleri(skill)leri vardır.Okçu bildiginiz okçudur :grin:

Sura: Karanlık Güçlerle donatılmış Profesyonel katillerdir

Şaman: Her türlü parti de bulunması "ŞART"tır,Arkadaslarına Bir sürü arttırıcı özellikler kullana bilir.Az damage vurmasına rağmen Hertürlü Partide yer bulur..

Oyunun resmi sitesi:www.metin2.org

Sorularınızı bu konu altında sorarsanız her türlü yardımı yapabilirim.Saygılar HoLy..

Koyurtang said:
Metin2 TR'de oynayan ya evliyadır, ya bebedir ya da maldır. Başka türlü oynanmaz orada. O yüzden gelin US KO'ya, orada oynayalım derim.

Koyurtang Merak etme sen herhalde metin2yi enson 1 sene önce fln oynadın,Artık oyunda gerçekten kendini bilen insanlar var ve çok kral arkadaşlarım oldu.bnde hiç sevmiyordum bebekler oynuodu ama çoğu küfür ve hilelerinden banlanmış.Artık oyundakilerin çoğu belli yaşı geçmiş veya aklı başına gelmiş çocuklar.

US KO ya beeepsen gelmem:grin:

Arkadaşım ağer katışım az da olsa varsa metin 2 ye yeniden katılcam ne olmamı önerirsi(size yararım dokunması için)

ahmetmaza12 said:

Arkadaşım ağer katışım az da olsa varsa metin 2 ye yeniden katılcam ne olmamı önerirsi(size yararım dokunması için)
Niye hacım US metin2'nin ne zararı var? Ha yabancılara para gidecek diyorsan şu an oynadığın metin2 de gameforge4d'ye aittir. Oyunda ne bir event var ne başka bişey anasını satayım. US serverda paso event. Buglar desen almış başını gidiyor. Söyleyin bakalım oyundaki okçuda ok yağmuru skilli bugu düzeldi mi, birden fazla düşmana atıyor mu? Mapler açıldı mı?

US'da gm ler ve modlar online. Modlar oyuncular arasından seçildiği için normal oyuncu olan ve çok saat oynayan adamlar oyunda oluyor ve kural ihlali de azalıyor. Metin2 TR'de gm'i gören cennetlik. Ben metin2 tr oynarken 2 server vardı 30 server olmuş. Holy bebeler yok demişsin de bebeleri engelleyemiyorsun maalesef. Seyrek de olsa US serverda bile var.

yok ondan değil knight beni bu dünyadan aldı götürdü bir ara

ayrıca çok stres yapıyor bende bu yaşta tansiyonum fırlar falan çekemem tekrar:grin:

ahmetmaza12 said:

ayrıca çok stres yapıyor bende bu yaşta tansiyonum fırlar falan çekemem tekrar:grin:

Ahmetmaza kardeşim istediğin clası seçebilirsin ben kasıcam nede olsa seni :grin:

ahmetmaza12 said:

Ana pardon KO direk aklıma kazınmış US metin2 server diyecektim :lol: Allah belamı vermesin e mi ne KO'su? Beynim sulanmış kusura bakmayın.

Koyurtang said:
ahmetmaza12 said:

Niye hacım US metin2'nin ne zararı var? Ha yabancılara para gidecek diyorsan şu an oynadığın metin2 de gameforge4d'ye aittir. Oyunda ne bir event var ne başka bişey anasını satayım. US serverda paso event. Buglar desen almış başını gidiyor. Söyleyin bakalım oyundaki okçuda ok yağmuru skilli bugu düzeldi mi, birden fazla düşmana atıyor mu? Mapler açıldı mı?

US'da gm ler ve modlar online. Modlar oyuncular arasından seçildiği için normal oyuncu olan ve çok saat oynayan adamlar oyunda oluyor ve kural ihlali de azalıyor. Metin2 TR'de gm'i gören cennetlik. Ben metin2 tr oynarken 2 server vardı 30 server olmuş. Holy bebeler yok demişsin de bebeleri engelleyemiyorsun maalesef. Seyrek de olsa US serverda bile var.

Birader Edenaya gir xHoLyGaNx Andream warrioru tanıyan varmı de.+8 Exp raptor +8 FP set,Ve banlandı neden ? okadar koxper varki oyunda yanlıslıkla bi koxper partiye girmişim ve banlandım.Koxperlar yüzündne o oyun oynanmaz

Gm meselesine gelelim gmler online tmm ama,Adam banlamıyorlar bekliyorlar user kaybetcezde para kaybetcezde,Bazende ayda yılda bir giriyorlar 5 adam banlayıp cıkıyorlar.Eski KO oynayanlar bilir v400 lü yıllarda Koxp yerine Skill hack Speed Hack vardı,Ve gmler her saniye birini banlıyordu.Korkudan kimse acamıyordu.Ahh Ahh nerde Eski usko neyse konumuza dönelim.Dedigim gibi Metin2 gelcekler level kasmak bnden buyrun gelin,Gösterelim Taleworlds'un gücünü :smile:

ahmetmaza12 said:
Abi oyuna yeni gircem ya, sen beni kastıktan sonra senin işine nasıl yarayabilirimki sana ve size yararlıo olabileyim?

Abi sen bana nasıl yardımcı olursun biliyormusun, Her loncanın Şamana ihtiyacı vardır,Eğer şaman olursan cidden iyi olur abi ya bekliyorum he :smile:

Örnğn: Slotlardan Çıkan Moonlight Treasure Box Var ondan Kutsama Çikabiliyo.Öfke Bk 20k Ruh Taşı 50-100 k

Artı Acaip Kolayt Leevel Atlanıyor İlk 5 level 2 köpek kes yüzde 99 yapıyo exi (Görev) Sonrada Yüzde 90 :smile:)

Reis sen bana sunun sitesini versene ya ne bekliyorsun :smile: bende gelicem ama kascan beni haa:smile: metin2 deki +9 kdp +9 kaplanıda satcam ozaman :grin:

Back
Top Bottom