Mersin Akkuyu'daki Nükleer Santral'in iptali için imza at! | Greenpeace Akdeniz

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Çok kararsız kaldım.... Bir yandan gelecek nesillere iyi bir dünya bırakmayı istiyorum, diğer yandan devletin, milletin çıkarlarını düşünüyorum.

Edit : Şimdi farklı bir açıdan düşündüm ve imza atmaya karar verdim

Edit 2 : imza atılmıyor facebook butonuna tıklanmıyor, e posta ile imza atmaya çalışınca da  "bir hata oluştu" diyor. Site çöktü herhal

Devletin bundan kazanacağı enerjiyi tehlikesiz yollarla da karşılayabilirsin. Kararsız kalacak bir şey yok. Bombayla oynamak bu. Bir şeyler yolunda gitmezse sakat doğacak çocukları, kanserden ölecek insanları, balıkların ölmesini, bitkilerin radyasyona maruz kalmasını düşünün. Mersin' de yaşamıyor olabilirsiniz belki ama Rusya kadar geniş yüz ölçümüne sahip bir ülke değiliz. Bütün ülke etkilenir bundan.

naruk said:
Çok kararsız kaldım.... Bir yandan gelecek nesillere iyi bir dünya bırakmayı istiyorum, diğer yandan devletin, milletin çıkarlarını düşünüyorum.

Edit : Şimdi farklı bir açıdan düşündüm ve imza atmaya karar verdim

Edit 2 : imza atılmıyor facebook butonuna tıklanmıyor, e posta ile imza atmaya çalışınca da  "bir hata oluştu" diyor. Site çöktü herhal
Büyük olasılıkla sitede sorun vardır, birkaç saat bekleyip yeniden deneyebilirsiniz.

Wesley Sneijder said:
Patlamanin buyugu kucugu nasil oluyor yahu
O anda reaktörden geçen işlenmiş maddenin türü, işlenme seviyesi, ısısı, reaktör kabinlerinin sayısı, kabinlerin sertliği, reaktörün büyüklüğü sızıntının küçük yada büyüklüğünü etkiliyor. Daha fazla sızıntı olursa daha fazla patlama gerçekleşiyor.

Hiç okumadan 6 sayfayı yorumumu yapıyorum:

Sağdaki var mı da soldakini reddediyoruz ?

0.jpg

Klai said:
Hiç okumadan 6 sayfayı yorumumu yapıyorum:

Sağdaki var mı da soldakini reddediyoruz ?
Sağdakinin şu an çok az olması da soldakinin geçmişte benzeri yapılan şeylerden kaynaklı.

Nedense o kapakları santral yapıldığında göreceksiniz de hadi neyse.  :lol:

Konu kilit, isteyen verir imzasını. Nükleer kuul mu değil mi tartışma konusu değil burası kamuoyu yoklaması konusu.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom