Wesley Sneijder said:Niye işte ne güzel kendi enerjimizi uretip kendimiz kullaniyoruz
Yav he he diyorum.Wesley Sneijder said:Niye işte ne güzel kendi enerjimizi uretip kendimiz kullaniyoruz
Risk o kadar çoksa diğer ülkeler neden yapıyor o zaman hiç anlamıyorum ben.Astendrache said:Wesley Sneijder said:Niye işte ne güzel kendi enerjimizi uretip kendimiz kullaniyoruz
Adamlar sabahtan beri riskinden bahsediyo okumadın mı?
Nautilus said:Sanırım bakanın aldığı saati örnek olarak vermiş, demek istediği şey "Onun bunun için paraları var, ancak çevreci teknolojiler için paraları yok" idi.Erozbey said:Nikola Tesla said:Bir bakan kendine 300 bin dolara saat alıyorsa vardır paraları.
Ne alaka bakanın aldığı saat ile? Diğer ülkeler o teknolojiyi sana vermiyor işte, sen gelmişsin sulandırıyorsun.
Neden ki? BM gayet de veriyor, ayrıca Türkiye bu teknolojiyi kendi imkanlarıyla yapabilecek niteliğe de sahip zaten.
Yenilenebilir kaynaklara yatırım yapıp enerji üretmek yerine kolay yola başvurmak nedenmiş? Diğer ülkeler yapıyor diye yapılması gereken bu mu oluyor ayrıca hala anlayamadım? Almanya dünyanın 70 yıllık uranyum rezervlerini kullanıyor enerji üretimi için. Hayır doğaya zararlı olduğu için bu kadar ötmüyorum doğayı boş verdim de tek enerji üretimi kaynağı nükleer santral değil, bilin istedim.Wesley Sneijder said:Niye işte ne güzel kendi enerjimizi uretip kendimiz kullaniyoruz
Nikola Tesla said:Milyonlarca insan öldü santral yüzünden. Türkiye' de de mi ölmesi gerekiyor insanların. İnsan hayatını riske atmaya değer mi yani?
yahu almanyanin sebebini bilmiyormusun? Tum avrupa neden yeşil kaynaklara gecmek istiyor? Sadece ekonomik mi saniyorsun? Rusyadan bagimliligi koparmak icin. Bunu goremiyorsan yazik yaniTezekyalayan said:Yenilenebilir kaynaklara yatırım yapıp enerji üretmek yerine kolay yola başvurmak nedenmiş? Diğer ülkeler yapıyor diye yapılması gereken bu mu oluyor ayrıca hala anlayamadım? Almanya dünyanın 70 yıllık uranyum rezervlerini kullanıyor enerji üretimi için. Hayır doğaya zararlı olduğu için bu kadar ötmüyorum doğayı boş verdim de tek enerji üretimi kaynağı nükleer santral değil, bilin istedim.Wesley Sneijder said:Niye işte ne güzel kendi enerjimizi uretip kendimiz kullaniyoruz
Yenimahalle "bizim ora" diye tarif edebileceğin kadar küçük bir yer değil yalnız. Kaç tane ilden daha büyük bir ilçe.(yüz ölçümü olarak değil.)snowdrop said:Ankara yenimahalle.
Wesley Sneijder said:yahu almanyanin sebebini bilmiyormusun? Tum avrupa neden yeşil kaynaklara gecmek istiyor? Sadece ekonomik mi saniyorsun? Rusyadan bagimliligi koparmak icin. Bunu goremiyorsan yazik yaniTezekyalayan said:Yenilenebilir kaynaklara yatırım yapıp enerji üretmek yerine kolay yola başvurmak nedenmiş? Diğer ülkeler yapıyor diye yapılması gereken bu mu oluyor ayrıca hala anlayamadım? Almanya dünyanın 70 yıllık uranyum rezervlerini kullanıyor enerji üretimi için. Hayır doğaya zararlı olduğu için bu kadar ötmüyorum doğayı boş verdim de tek enerji üretimi kaynağı nükleer santral değil, bilin istedim.Wesley Sneijder said:Niye işte ne güzel kendi enerjimizi uretip kendimiz kullaniyoruz