Mersin Akkuyu'daki Nükleer Santral'in iptali için imza at! | Greenpeace Akdeniz

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Wesley Sneijder said:
Yahu Rte ornek verdigende kiziyorsunuz(savunmuyorum onu) kendiniz 1959 dan ornek veriyorsunuz
Yanlış anlamışsın dostum, o 1959 ve diğer örnekler Erozbey'in;
Erozbey said:
Ruslar yapamadı diye biz yapamayacağız diye bir olay yok.
Şu iletisinde "Rusların suçu, başkaları yapıyor" demesine, "sadece kaza Rusya'da yaşanmadı" demek içindi.

Zaten günümüz radyoaktif kirlilik örneklerini de verdim orada 2. spoilerda. Oraya bakmalısın.

SeMaGo said:
Tsunami,Türkiye? :razz:
Tsunami apayrı bir kavram, elbette olma olasılığı düşük ancak Marmara depremiyle bağlantılı.

Wesley Sneijder said:
Ben ona birsey demedim. 1957 ye diyorum.
Tamam 1957.

10410772_670970169650955_1824575353164609021_n.png

Mersinli biri olarak tamamiyle karşıyım. Enerjiyi başka yollarla karşılamak mümkün. Getirisi için milyonlarca insanın hayatını riske atmak aptallıktan başka bir şey değil.

Gerçekten devlet adamlarına güveniyor musunuz da yaptırılsın diyorsunuz? Liberaller basmış forumu ya

Bahanelerle ilerleme olmaz. Paraları yok demek milyon dolarlarla gemi filoları kuran ya da cebe indiren kişiler için biraz komik.

Erozbey said:
Nikola Tesla said:
Bir bakan kendine 300 bin dolara saat alıyorsa vardır paraları.

Ne alaka bakanın aldığı saat ile? Diğer ülkeler o teknolojiyi sana vermiyor işte, sen gelmişsin sulandırıyorsun.
Sanırım bakanın aldığı saati örnek olarak vermiş, demek istediği şey "Onun bunun için paraları var, ancak çevreci teknolojiler için paraları yok" idi.

Neden ki? BM gayet de veriyor, ayrıca Türkiye bu teknolojiyi kendi imkanlarıyla yapabilecek niteliğe de sahip zaten.

Nautilus said:
Tezekyalayan said:
Liberaller basmış forumu ya
Görüş ayrılığı iyidir bir platformda, daha zevkli tartışmalar yaşanır, yanlış bir tavır açıkçası bu.
Ben hayatımda özel sektörü ve devletin icraatlarından çıkan tehlikeleri sorgulayan bir liberal görmedim de ondandır genellemem ve nefretim.

Nükleer enerjinin dışa bağımlılığını azaltacağını düşünüyorsanız büyük bi yanılgıdasınız. Kaza meselesi de sadece Türkiye için değil, tüm devletler için kaza riski her zaman vardır. Kaza deyince hemen santralin havaya uçmasını beklemeyin. Sızıntılar ve düşük dereceli atıkların yetersiz yönetimi de kazadır. Bugüne kadar gerçekleşmiş ve kamuoyundan saklanamamış kazaların bir listesini google'da kolaylıkla bulabilirsiniz.

Her beceriksizliği kadere bağlayan iktidarın bunu yapmasına izin vermeyin en azından, hani "güvenli olursa tamam ya karşı değilim" demeyle pek değişmiyor çünkü. İmzayı attım ben de.

Noob Saibot said:
Bende yapılmasını destekliyorum zarardan çok yararı olacağı belli.Çoğu ülkede bir sürü var.

Çoğu ülke de depremlerde evlerin harabeye dönmesini kadere bağlamıyor ama. Öyle yararı varmış zararından fazlaymış demekle avutmayın kendinizi, milyonlarca insanın hayatı söz konusu.

Neutron!1! said:
ssalih said:
Adanaya yapılması için oy veremiyor muyuz ?
Öyle bişe varsa bende imza atim
ssalih said:
Adanaya yapılması için oy veremiyor muyuz ?
Yapmayın beyler qarizma rap'ı yok etmek için tüm insanlara kıyacaksınız sonra...

İşte bu spam yapmayının espritüel versiyonuydu, lütfen.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom