Resolved Merdiven Görünmez Duvar Sorunu, Krallık Klanları Sorunu.

Users who are viewing this thread

CptZack

Recruit
@MArdA TaleWorlds Arda hocam Usanc Kalesi (Vlandia bölgesinde bir kale) kuşatma sırasında şöyle bir hata fark ettim. Son güncellemelerde büyük oranda askerlerin merdiven çıkamama sorunu düzeltildi. Usanc kalesindeki merdivenlerin birinden askerler normal çıkarken diğer merdivende görünmez duvar oluştu. Sadece askerler değil bende çıkamıyordum. Merdivenlere tırmanmak için yaklaştığımda görünmez duvar çıkıyor ve çok az geri atıyor. Bu nedenle merdivenden bir türlü çıkamadım.

İkinci olarak krallık kurduğumuzda yanımıza aldığımız klanlar sürekli olarak krallığı terk ediyorlar. Bu önceden de vardı ancak o zaman anlaşılabilirdi. Eğer bir krallık ile savaş başlatır ardından ordular kurar ilişkileri düzeltir ve krallık sayfasından klanlara destek (50 nüfus karşılığında onlara 12 nüfus verme sistemi) yaptığımızda çıkmıyorlar aksine bir süre sonra krallığın temelini oluşturuyorlardı. Ancak Epic Store üzerindeki sürüm 1.4.1 sürümünde krallığa kattığımız andan 1 gün sonraya kadar çıkmış oluyor. Bakın bir gün değil Batanya bölgesinde adamı aldım krallığa sonra orduya kattım Vlandia bölgesine gelirken yani oyunda sabahtan öğle olduğunda adamlar krallığı terk etti. Her aldığımda oluyor bu. Kimi alırsam en fazla bir gün duruyor sonra krallığı terk ediyor. Bakın bu çok can sıkıcı bir durum. Lütfen buna bir çözüm bulun. Veya toptan kaldırın bu çıkma mevzusunu adama 1m dinar veriyorum 6 saat duruyor sonra çıkıyor.
 
Teknik Destek sayfasına açılması gerekiyordu ancak buraya açmışım yanlışlıkla kusura bakmayın.
 
Konuyu ilgili arkadaşlara ilettim. Konuyu da taşıdım. Teşekkürler.
Arda hocam çok fazla bildirimde bulunduğumu biliyorum ancak bir bildirimim daha olacak. Bu çok basit ancak zaman kaybı yaratan bir durum. Ansiklopedide çoklu listeleri incelerken örneğin yoldaşları inceliyorum diyelim. Çok fazla yoldaş olduğunda ve hepsini incelemeye kalktığımda listede aşağı doğru indim ve bir yoldaşa tıklayıp inceledim sonra geri geldiğimde ansiklopedi sayfanın en başına dönüyor. Yani liste olarak yoldaş listesinde ve filtreli bir şekilde geliyor ancak sayfanın yarısında durması gerekirken tekrar başa dönmüş. Mouse tekeri ile tekrar aşağı inip en son baktığım kişiyi bulup devam ediyorum. Önerim şudur eğer yeni güncellemede eklenirse küçük ama güzel bir ayrıntı olur. Yani sayfanın kaldığımız yerde durması tekrar aşağı kaydırıp kaldığımız yeri bulmaktansa pratiklik sağlar. İletirseniz çok sevinirim.
Saygılarımla, iyi çalışmalar.
 
Back
Top Bottom