'Merchantilisim' Modunu ayrıntılı bir şekilde açıklayacak?

Users who are viewing this thread

Başlıktada belirttiğim gibi bu modu oynamak istiyorum. Önceden indirmiştim fakat gerçekten anlamakta zorluk çektim, oynayamadım desem yeridir.
[Gelişmiş ticaret özellikleri ekliyor.] Tam aradığım bir mod çünkü oyundan zevk almak amacıyla oyuna genel olarak hep tüccar olarak başlarım ama artık Rivacheg'den ham ipek al, Veluca'ya sat. Sıkmaya başladı. Bu gelişmiş özelliklerden faydalanmak ve bu modu adam akıllı oynayabilmem için bana yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim..

MODUN KONUSU İÇİN TIKLA
NEXUSMODS KONUSU İÇİN TIKLA
Oyun içi bi SS;
ydLVEy.jpg

Ülkelerdeki erzak fiyatlarını anlatıyormuş deniz savaşı ve ticareti içeriyormuş eşyaları kaça satacağını ayarlayabilirmişsin erzak fiyatlarında oynama yapılmış satıcılarla fiyat konuşabilirmişsin gemi alabilrmişsin liman kentlerinden gemi alma bugu önlenmil vs vs. içerdiği modları yazmış onları bakarak anlarsın zaten.köylülerden daha fazla erzak alıp sata biliyomuşsun.

(Anlaya bildiğim kadar yaptım yardımı olur umarım yanlış bölgeler vardır elbet.)

Black Dead said:
Ülkelerdeki erzak fiyatlarını anlatıyormuş deniz savaşı ve ticareti içeriyormuş eşyaları kaça satacağını ayarlayabilirmişsin erzak fiyatlarında oynama yapılmış satıcılarla fiyat konuşabilirmişsin gemi alabilrmişsin liman kentlerinden gemi alma bugu önlenmil vs vs. içerdiği modları yazmış onları bakarak anlarsın zaten.köylülerden daha fazla erzak alıp sata biliyomuşsun.

(Anlaya bildiğim kadar yaptım yardımı olur umarım yanlış bölgeler vardır elbet.)
Eyvallah sağolasın.

Back
Top Bottom