BL Scening Melee infantry & Cavalry, not pathing. Bug or pathing change?

Users who are viewing this thread

Living_Saint

Recruit
I've returned to an old scene project in the 1.8 banner-lord build.
For some reason, Mine and enemy Melee troops & Cavalry won't move at all.
Their ranged counterparts, on the other hand, function correctly.

The above also occurs in newly created test scenes.
It has been a while since I have touched the editor tools, has the pathing method changed? Or is this possibly a bug?

Any help is great!
Thanks.
 

Lucon

Subforum Moderator
WBWF&SNWVC
I've returned to an old scene project in the 1.8 banner-lord build.
For some reason, Mine and enemy Melee troops & Cavalry won't move at all.
Their ranged counterparts, on the other hand, function correctly.

The above also occurs in newly created test scenes.
It has been a while since I have touched the editor tools, has the pathing method changed? Or is this possibly a bug?

Any help is great!
Thanks.

It has been a while since I have touched the editor tools,

When you touched last time?
 
Upvote 0

Living_Saint

Recruit
It has been a while since I last used the editing tools, is what I meant,😅 haha.
I last used the editor tools on version 1.5, where all troops worked fine (Take command etc.).
Unfortunately, in 1.8, all melee troops spawn and do nothing.
Oddly ranged troops work fine though.

Has something changed with handling AI?
I followed the Macbeth of Gondors Tutorial series, if that helps.

Any information is great! :xf-smile:
 
Upvote 0

Living_Saint

Recruit
I have found that if the troop equips a ranged weapon, the troop will charge toward the enemy, and then upon running out of ammo and drawing their melee weapon, the troop will stand there and do nothing.

Is there any debug console I can use?
Or some way or seeing what's going on.

I can make a video if that helps.
 
Upvote 0
Top Bottom