Arkadaşlar iyi günler. MB 1.011 sürümü yüklü. Bugün yüzüklerin efendisinin bir kaç müziğini indirip bunları ogg formatına çevirip MB'nin kurulu olduğu yerdeki musıc dosyasının içindeki müzikleri tamamen çıkartarak bu çevirdiğim müzikleri buraya attım ama oyuna girdiğimde müzik felan çalmıyordu. Sadece 1 kere çaldı oda bi savaş halinde iken benim tüm askerlerim öldüğünde çok kısık bir ses ile 1 tanesi çaldı yani sesini duyamıyordum bile ve tüm adamlarım ölüp ben tek kaldıktan sonra çaldı. Gene bir arkadaş; ''kendi müziklerine mb'nin içindeki müzik isimlerini vererek music klasörüne at'' demiş zaten bende 1 tane müziğe onu yaptım oda çaldı zaten ama hem ben tek kaldığım zaman hemde çok kısık bir ses ile.
Ben misal savaş esnasında yüzüklerin efendisinden ... müziğin
Harita üzerinde ilerlerken ... müziğin
Şehir-Köy-Kale'de ilerlerken ... müziklerin
çalmasını istiyorum
yani mb'nin orijinal müziklerinin yerine kendi müziklerimi yerleştirmek istiyorum çünki mb'nin kendi müzikleri çok sıkıcı hiç bir şekilde gerilim atmosferide yaratmıyo zaten.
Bu mümkünmüdür?
Ben misal savaş esnasında yüzüklerin efendisinden ... müziğin
Harita üzerinde ilerlerken ... müziğin
Şehir-Köy-Kale'de ilerlerken ... müziklerin
çalmasını istiyorum
yani mb'nin orijinal müziklerinin yerine kendi müziklerimi yerleştirmek istiyorum çünki mb'nin kendi müzikleri çok sıkıcı hiç bir şekilde gerilim atmosferide yaratmıyo zaten.
Bu mümkünmüdür?