Mavi Ekran Sorunu

Users who are viewing this thread

Warband ile oynarken kısa bir süre sonra mavi ekran hatası alıyorum. Sanırım driver ile ilgili daha önce bu sorunla karşılaşan olduysa beni bir aydınlatsın rica etsem. Ekran kartımın son güncel halini indirdim ama sanırım yanlış driver. Sizlerden istediğim doğru driver konusunda yardımcı olmanız.

Bilgisayar Dizüstü bu arada.
Nvidia Geforce 420M

Driver'ın neyse onun sitesine gir zaten en güncel ve yeni olanı bulursun. Bende de aynı hata vardı mavi ekran sorunu ancak güncelleme ile sorun tamamen çözülüyor. Bir de Windows için güncelleştirme falan varsa onları da eksiz yap , bilgisayarını tarat bir de öyle dene.

timsah_arena said:
Windows güncellemeleri eksiksiz kurulmuştur. Ayrıca benim bulduğum driverdan sonra böyle oldu. Yardım istediğim nokta driver konusu. :smile:
Sistemi geri al o zaman. Mesela oluyor ya 2-3 saat gerisine döndür tarzı biliyor musun?

Onu yaparak geri sistemin yerine geliyor :smile:

Cloudy said:
timsah_arena said:
Windows güncellemeleri eksiksiz kurulmuştur. Ayrıca benim bulduğum driverdan sonra böyle oldu. Yardım istediğim nokta driver konusu. :smile:
Sistemi geri al o zaman. Mesela oluyor ya 2-3 saat gerisine döndür tarzı biliyor musun?

Onu yaparak geri sistemin yerine geliyor :smile:

Driverdan önce de durduk yere mavi ekran alıyordum. :smile: Kurduktan sonra sadece oyunlarda almaya başladım.

ß@LK€$ said:
http://www.nvidia.com.tr/drivers

İşine yarar.

Bakalım.

En kısa çözüm format at kurtul. :smile: Senin için internette falan araştırma yapıyorum İnşallah bulacağım bir şeyler. :smile:

Cloudy said:
En kısa çözüm format at kurtul. :smile: Senin için internette falan araştırma yapıyorum İnşallah bulacağım bir şeyler. :smile:

Balkes'in gönderdiği siteden bende indirdim. Sanırım 400 Serisini kurmuşum , 400M şimdi farketttim. İndirip kuralım bakalım.

timsah_arena said:
Cloudy said:

Balkes'in gönderdiği siteden bende indirdim. Sanırım 400 Serisini kurmuşum , 400M şimdi farketttim. İndirip kuralım bakalım.
Sorun yanlış kurduğun için galiba , Google dededen araştırdım ama herkes farklı bir kafadan ses çalıyor :smile: Sen BALKEŞ'in dediği yerden doğru Driver indir bir dene olmuyorsa artık ne yapalım ki :grin:

timsah_arena said:
Olmuyorsa bilgisayarı geri dönüşüme yollarım. Nabcaz başka ?
:smile:
ß@LK€$ said:
Ben driver booster kullanıyorum.
Kendi orijinal sitelerinden tarama yapıp en güncelini buluyor.
Bak işte bu konuda Driver Booster kullanabilirsin , aklımda değildi kusura bakma ama işini görür sanıyorum.

Mavi ekran sorunu genellikle ramdan kaynaklanıyor. Ramlarda bir oynama olabilir. Garantisi varsa ki sanmıyorum bitmiştir garantiye gönder yoksa yakın bir bilgisayarcıya ramlari çıkartıp taktır.

Evet, muhtemelen. Zaten driveri güncellemeden önce de alıyormuş mavi ekranı ondan sonra yalnızca oyunlarda alır olmuş. Doğru driveri kurmak o kadar zor değil sorun onda olsaydı düzelirdi.

Back
Top Bottom