Mastürbasyonsuz yaşamak

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Mastürbasyon yerine tecavüz seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Denememekle birlikte daha çok tatmin ettiğini duydum. Hem yanlış anlamadıysam günahı da yok.
 
_Toi_ said:
Mastürbasyon yerine tecavüz seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Denememekle birlikte daha çok tatmin ettiğini duydum. Hem yanlış anlamadıysam günahı da yok.
Tabi ki. Evleneceğin kadına önce tecavüz edersen hem hayır deme ihtimalini ortadan kaldırıyorsun hem de yuva kurduğun için sevap points biriktiriyorsun.
 
Tatar! said:
Aslında günah olmasının sebebi erkekler için kendi çocuğunu öldürmek gibi birşey o suyu(sperm) boşa akıtıyorsun
Ben bu kısmın mantığını anlamadım.O zaman korunarak yapılan bi cinsel birliktelik de İslam'a göre haram mı oluyor ? Yani erkeğin spermi boşa gitmesin diye insanlar 20 tane çocuk yapsın bu mantıkla.
 
Mastürbasyon yapacak arkadaşlara bir tavsiye vereyim. Hobeto'nun fotoğraflarına bakın. Şimdi pentagram olacaktı o derin libidosu ile bize güzel bilgiler verirdi.
 
Hepiniz aynı savunmayı yaptınız. Bu doğamızda var dediniz. Kardeşlerim insanın doğasında çok şey var. Yeri gelince doğamız bizi hayvanlaştırır. Ama kimsenin hayvanlar gibi yaşamamızı savunacağını sanmam. Hayvanlarda bebek öldürmek bile normal.Tanrının isteği bizim hayvan değil, insan olmamızdır. Beden hayvani istekleri kapsayarak yaratılmıştır çünkü bu imtihandır, bizden istenilen bunu yenmektir.

Şehvet yaratılışımızdaki en günahkar özelliklerdendir. Mast. günah değil diye fetvalar alsak da mast. ruhu kirletir. İnsanın saflığını bozar, hayvanlaştırır. Aslında şehvetin yol açtığı pek çok şey ruhu kirletir. Ereksiyon olmak bile ruhun saflığına karşıdır. Şehvetin normal formu dendiği gibi soyun devam ettirilmesi yani çocuk yapmak amaçlıdır.

Bu konuyu daha fazla araştıracam. Allahın imtihanını anlamak istiyorum. Belki ben yanlış düşünüyorumdur ama dini pragmatik olarak değerlendirmek istemiyorum
 
La olum yapma o zaman, zorla mı? :lol:

Sağlıklı olan bu, sen bunu yapmazsan vücudun bunu rüyalanma sonrası yine zorla atacak. İster zevkle yap ister zorunluluk olarak, bu vücudun ihtiyacı. Yokluğunda da sende negatif etkiler bırakacak bir durum. Seks hayatın yoksa veya böyle bir yaşam tercih etmiyorsan evlenene kadar mastürbasyon yapacaksın, bu kadar basit. Sana gece gündüz mastürbasyon yap da diyen yok, zamanından çalmayıp abartılmadığı sürece sağlıklı bir olay.

Ek olarak doğada zevk için seks yapan birçok canlı vardır, insanda bir hayvandır. En günahkar özellik de şirktir. Hadi eyv.
 
Beyler bundan sonra bir kıza aşık olup üremeyeceğiz şehvet günahmış çünkü.
 
Yav geçen safarideyiz bir baktık aslanlar deli gibi boğuşuyor. Yaklaştık baktık, erkek alanlarla dişi aslanlar yavruları kim yiyecek diye tartışıyorlar. Bizim de hamile Ayten abla vardı onu kestik bebeği yedik mangalda. Canımız çekti sonuçta.
 
mastürbasyonsuz yaşamak saçmalık, yapılabilinse bile bir amaca hizmet etmez. durduk yere susuz yaşamak gibi bir şey, bir amacı yok, yok yani. günah falan da değil, mastürbasyonunu yap abdestini al birşey olmaz. günaha girmeyecem diye mastürbasyon yapmayıp 1-2 hafta sonra sokakta gördüğü her kız ile aklından binbir türlü fantezi geçirenler daha büyük günaha giriyor emin ol. yıl olmuş 2016 hala şöyle salak salak konulara kafa yoranlar var ya.
 
Tatar! said:
Olum işsizmisiniz konu başlığına bak  :lol: İslam dinine göre mastürbasyon yapmak yasak kız olsun erkek olsun,Hz muhammed elini nikahlayan lanetlidir,kendi ile oynayan bizden değildir demiştir ama hangimiz bu sözün üzerine yapmadı ki.Aslında günah olmasının sebebi erkekler için kendi çocuğunu öldürmek gibi birşey o suyu(sperm) boşa akıtıyorsun,Öte yandan o işi yapmak fiziksel sorunlarıda beraberinde getiriyor akne ve iri sivilceler gibi.Karşı cinste ise çocuk olmasını engelliyor doktorlara göre tabi.Madtürbasyon ancak şu şekilde caiz olur o da bir kadın veya bir erkek seni tahrik etmişse onunla beraber olmamak için nefsine zulmetmek zorundasın başka türlü günah oluyor zaten.
Kadınların da yapmaması günah olmaz mı o zaman, regl döneminde bebeleri kanla beraber ziyan oluyor, bebeleri ölüyor her ay?
 
Onu bırak, mastürbasyon yapmazsan rüyalanıp atıyorsun zaten bebeleri. Her türlü öldürüyorsun yani, killing spree.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom