Marketlerle ilgili...

Users who are viewing this thread

Paladin

Recruit
Her þehirdeki tüccarlarda kalite farký cidden fazla olan mallar var mý mesela iyi bir at almak istesem en iyisini nerede bulabileceðimi nasýl bilicem tek tek hepsini gezmem mi gerekiyor.

rastgele oluyor ama bazý ticari mallar bazý yerlerde çok ve ucuz oluyo mesela et rivachec'te ucuz ve bol

Aslýnda rastgele olmasýndansa her þehirin bir tüccarý veya blacksmith i ünlü olmalý bence mesela Zendor da çok iyi atlar yetiþirken bir baþka þehirde güzel kýlýçlar bir diðerinde ise güzel miferler bulanabilir. Ayrýca bu ürün daðýlýmý iki ülke arasýndaki savaþta da net bir biçimde görünmeli. Mesela ordulardan birinde çok hýzlý atlar bulunurken diðer orduda zýrhlý atlar olmalý...

öyle olmasýný isterdik aslýnda bi esya için gezmek çok sýkýcý olabiliyor

Evet birde duyduðum kadarýyla çok basit bazý eþyalar için bile dakikalarca þehirden þehire koþuluyormuþ.
Bir count arkadaþýma ordu yapýcam bana 5 tane býçak bul demiþ ve bu býçaklar tam olarak Knife olmalý. Arkadaþým her türlü býçaðý bulmasýna karþýlýk sade Knife bulmakta baya güçlük çekmiþ.

öyle hele bi kere benden 15 charger istemisti bi tanesi 20.000d :smile: 137 gün sonra yapabildim

Bu arada arkadaþlar mesela sizden knife isterse tam knife bulmanýz gerekmiyor. türü knife olmalý. yani watered knife balanced knife gibi türevleri olabilir. ama knife adýnda olmalý.

onu biliyorum zaten 15 tane swaybacked ve stubborn charger aldým :grin:

senin aldýgýn great lance ya da jousting lance'dir onlarý kabul etmiyor lance istediginde

Back
Top Bottom