Mareşal'in Yetkileri

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
cixmert said:
Bildigim Kadarıyla...

-Görev Vermek.
-Sefer Başlatmak.

bukdr'ını biliyorum...
tam olarak demiş..
cixmert'in yazdıklarına ek olarak ;
beni takip et..
(herhangi bir) şehre veya kaleye git..

andrew said:
cixmert said:
Bildigim Kadarıyla...

-Görev Vermek.
-Sefer Başlatmak.

bukdr'ını biliyorum...
tam olarak demiş..
cixmert'in yazdıklarına ek olarak ;
beni takip et..
(herhangi bir) şehre veya kaleye git..

evt senin dediklerinde var ama ben bukadarını biliyorum...

ama ilişkinin yüksek oldugu bır lorddan gorev alırsan sana mutlaka gorevlerden bırınde gel şu krallıgın bı kervanını yagmalayalım dıyecektır boylece dığer krallıklara savas acmıs olursun

e.PFeaR said:
ama ilişkinin yüksek oldugu bır lorddan gorev alırsan sana mutlaka gorevlerden bırınde gel şu krallıgın bı kervanını yagmalayalım dıyecektır boylece dığer krallıklara savas acmıs olursun
madem biliyon ne diye konu açıyon haydaa..

Bilmediim Varsa öğrenmek için  :grin: 

(Ve Forum'a Yeni Gelenlere Belli Bir Yere Gelmiş Olanların Örneğin Squire Yetkisine Sahip Olanların Neden Kaba Davrandığını Anlamış Değilim :evil:  Sormak Suçsa Neden Bu Forum Var )

::karalord:: said:
Benim gıcık olduğum nokta başkası maraşel olunca bizden acayip acayip şeyler istiyor biz hiçbirşey isteyemiyoruz.

Bende Çok Sinir Oluyourm ona adam kuşatmaya gidio bana dioki 24 askerle gel bana eşlik et ediyorum bu sefer onunla görüşmemi istiyo görüşüyorum bana dioki 9 tane sığır getir ne alakaysa  :twisted:

e.PFeaR said:
Benim gıcık olduğum nokta başkası maraşel olunca bizden acayip acayip şeyler istiyor biz hiçbirşey isteyemiyoruz.

Bende Çok Sinir Oluyourm ona adam kuşatmaya gidio bana dioki 24 askerle gel bana eşlik et ediyorum bu sefer onunla görüşmemi istiyo görüşüyorum bana dioki 9 tane sığır getir ne alakaysa  :twisted:
evet çok saçma giderilmesi gerekn buglardan biri,

1cefrog said:
e.PFeaR said:

evet çok saçma giderilmesi gerekn buglardan biri,
Adamlara yedirmek için istiyor onu ama bende öyle görev vermek istiyorum. :grin:

Evet Bende Aynı Fikirdeyim :karalord: Sadace 5-6 tane gorev verebiliyoruz bence dahada genişletilmeli orneğin Diğer lordların bize verdiği gibi git şu tımarımın vergisini topla veya bana kalın levha pırh/zırh getir şu adama suikast düzenle şu lord'u dusmanın esaretinden kurtar bir dusman lordunu esir getir...

herkese teşekkürler KONU KİLİT

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom