xVodoyS said:Hayır bütün derebeylerim yanımda ve yanımdan da ayrılmıyorlar.Mesela kral 350 asker ile yanımda duruyor kaleyi kuşat diyorum ve 6 saat geçiyor (hala yanımda).Ancak savaşa girdiğimde sadece benim himayem altında olan askerlerim giriyor (mesela 137 askerim varsa 137 asker giriyor.)Save i kaybetmeden bu bug u düzeltebilir miyim.Oyunum Steam üzerinden orijinal,versiyonu bilmiyorum ancak en son sürüm büyük ihtimalle.
Cheatmenu hilesini aktifleştirip Raporlar kısmına gel. Orada krallığın hakkında bilgi olacak. Mareşal seçimi oradan ayarlayabilirsin. Kendimizi atayabiliyorduk mareşal olarak sanırım, ya da mevcut siyasi sorunu mareşal seçimi yapıp herkesten oy isteyerek demokratik yolla da mareşal olabilirsin .dxVodoyS said:Hile ile nasıl hızlı bir şekilde şu an ki durumuma gelebilirim.Karakter özellikleri sorun değil onları ihracat edebilirim ama nasıl hızlı bir şekilde mareşal olabilirim.
hocam konuyu hortlatmış gibi oldum ama şu anda aynı şeyi yaşıyorum, yanımda 4-5 lord ve 500 askerleri var ama düşman yanıma geldiğinde sadece ben savaşıyorum ve baya kötü sıkıştım. en son mareşal olarak herkesi buraya topla komutunu vermiştim ve yanımdaki lordlar bana eşlik ediyor gözüküyor. düşman beni sıkıştırınca "senin yanında savaşa katıldı" olarak hiçbir şey görmüyorum yanımda ruh gibiler adeta. neyden kaynaklandığını da buldum sanırım. benim mareşal olduğum krallık bana savaş açanlara karşı düşman değilMerhaba.Ben Nordların mareşali oldum seferberlik başlatıyorum ve derebeyleri topluyorum.Ancak kale veya şehir kuşatırken sadece benim askerlerim saldırıyor.Diğer derebeyleri savaşmıyor.Saldırı ekranında da sadece saldırmaya hazırlan var.