Arkadaşalr başlıktanda anlaşılacağı üzere kale kuşatmalarında inşaa ettiğim kuşatma kulesini kimse itmiyor normal şartlarda 3 asker sol 3 askerde sağ tekerleklerin arkasına geçerek bu aracı itmeleri gerekmiyor mu? Ama askerlerime bu aracı ittirebilecek hiç bir şekilde komut veremiyorum sonra bir bakıyorum araç kusaşma başladıktan 4,5 saniye sonra yavaştan hızlıya doğru kendi kendine gidiyor :S
Aynı şekilde en arkada da her kuşatmam da mancınık çıkıyor ama onuda bir türlü kullanamıyorum. Yanına gidiyorum arkasında ip felan var oraya kılıç sallıyorum belki surlara getik açarda ordan girerim diye. ( Kuşatma kulesinden çıkana kadar okçular adamlarımı öldürüyor
Ama bir türlü mancınıkta kullanılmıyor sanki süs olsun diye hep savaşın en arkasında duruyor öylece.
Buyrun durum ortada
Kuşatma kulesinin yanında ki askerler sizi yanıltmasın; onlar kuşatma kulesini itmiyor yanında duruyorlar sadece ve düşman oklarına habire hedef olup ölüyorlar. Geri çekil diyorum sözde dinlemiyorlar neyse.
1. Kuşatma kulesi neden kendi başına gidiyor ve çok çok yavaş ilerliyor neden?
2. Mancınığı nasıl kullanabiliriz, bu mancınık gösteriş amaçlımı her savaşta en arkada duruyor?
Yardım eden olursa sevinirim arkadaşlar.
Aynı şekilde en arkada da her kuşatmam da mancınık çıkıyor ama onuda bir türlü kullanamıyorum. Yanına gidiyorum arkasında ip felan var oraya kılıç sallıyorum belki surlara getik açarda ordan girerim diye. ( Kuşatma kulesinden çıkana kadar okçular adamlarımı öldürüyor
Buyrun durum ortada

Kuşatma kulesinin yanında ki askerler sizi yanıltmasın; onlar kuşatma kulesini itmiyor yanında duruyorlar sadece ve düşman oklarına habire hedef olup ölüyorlar. Geri çekil diyorum sözde dinlemiyorlar neyse.
1. Kuşatma kulesi neden kendi başına gidiyor ve çok çok yavaş ilerliyor neden?
2. Mancınığı nasıl kullanabiliriz, bu mancınık gösteriş amaçlımı her savaşta en arkada duruyor?
Yardım eden olursa sevinirim arkadaşlar.