Mainosta nettisivulle?

Elfy

Grandmaster Knight
M&BWBNW
Best answers
0
Moro!

Te TW:läiset kun olette niin viisaita, niin osaako kukaan neuvoa, että miten saisin tekemälleni nettisivulle käyttäjiä (kyseessä halpa kyselytutkimustyökalu, vain 10e/kysely)? Tai mainosta noin niin kuin yleensä, ilmaiseksi tai ainakin halvalla. Muuten kuin spämmimällä kaikki foorumit täyteen, se on vähän ikävää puuhaa.

Nyt olen laittanut parille yrittäjyyteen liittyvälle FB-sivulle ja Suomi24:een ja laitellut hyvät meta-tagit sivulle, löytyy Googlesta hakusanalla "Kyselytutkimukset" toiselta sivulta.
 

mr.master

Count
Best answers
0
Huhhuh, itellä oli kuukausi pari sitten sama idea päässä. Vähän isommalla mittakaavalla kylläkin, mutta sama periaate. Eniwais, suosittelen muuten kokeilemaan sivullasi bootstrappia. Helpottaa varmasti osaksi hommaa. Käy vaikka redditissä postaileen, muroon, afterdawniin. Eiköhä sieltä porukkaa ilmaannu testaileen.
 

Elfy

Grandmaster Knight
M&BWBNW
Best answers
0
Murossa on nykyään vissiin joku maksullinen mainostuspalsta, ja Afterissa en löytänyt sopivaa aluetta minne olisin uskaltanut postata. Reddit taas ei käy kun sivu on suomenkielinen  :smile:

Tällainen sivu siis kyseessä: http://kyselytutkimukset.fi

Laittelin tänään pariin suomalaiseen linkkilistaan tuon.