Mai joaca careva/viziteaza forumul? + intrebare.

Currently viewing this thread:

ShArK69

Recruit
Best answers
0
Is curios daca mai e ceva roman p'aci :???:.
King Ragnar mi-o dat Praven ca-s baiat cuminte, am mai jucat acest joc, dar l-am cumparat! ieiii, am 40h deocamdata, am o intrebare despre town/castle garrison, am citit pe undeva ca se umple la un anumit timp cu un numar random de "trupe". E adevarat sau ce am citit eu face parte dintr-un mod? Si, daca las trupele in oras, primesc xp sau bag degeaba recruits acolo :???:.
And, daca am o salvare pe Native, si vreau sa bag Diplomacy, are vreo eroare ceva? incompatibilitate? am 360+ zile si n-am chef sa incep iar. N-am folosit 'chits' si-s bucuros...
 

Vrilly

Recruit
Best answers
0
Esti in aceeasi situatie ca mine, si eu mi-am cumparat jocul ieri impreuna cu dlc-ul Napoleonic Wars. Ar fi ok daca mi-ai da numele dau de pe steam, sa te pot adauga la prieteni si sa vorbim. Iti recomand drept mod pentru warband Floris Mod evolved.
 

cifre

Section Moderator
M&BWB
Best answers
0
Atentie la mentiunile pe care vi le-am sters (amandorura). Atrag microbi si nu-i vrem.
 

BGabriel

Recruit
Best answers
0
Salut , baieti . Joc mount and blade de vreo 4 ani dar abia acum am apucat sa l si cumpar . BGabrielROM am pe servere , joc pe Mount And Siege . Stiti careva daca exista vreun Clan romanesc , sau server , sau mai joaca cineva pe Native sau alte moduri de mp de recomandat ?
 

Linx24

Sergeant
Best answers
0
Cautam romani pentru regiment de  Napoleoinc Wars  cine vrea sa  vina adaugati ma in steam https://steamcommunity.com/id/13thRS_SnowFoX/
 

Bredor

Recruit
Best answers
0
Daca doreste careva eu caut membrii pentru un clan M&B:WB Native.Recunosc,ca am doar 1 membru(pe langa mine).Daca doreste careva PM me cu numele vostru de Steam  :grin:.Si noi folosim Discord.